Trafic restricționat în centrul Capitalei pentru recepția de Ziua Franței

Trafic restricționat în centrul Capitalei pentru recepția de Ziua Franței

Traficul rutier va fi restricţionat vineri în centrul Capitalei, pe strada Biserica Amzei, pentru desfăşurarea recepţiei de Ziua Naţională a Franţei.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, pentru buna desfăşurare a evenimentului, începând cu data de 14 iulie, ora 14:00, şi până la data de 15 iulie, ora 1:00, se va restricţiona traficul rutier pe str. Biserica Amzei, segmentul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mendeleev şi intersecţia cu str. Cristian Tell, precum şi pe trotuarul din str. Piaţa Amzei – legătura cu str. Biserica Amzei.

image-33
Foto: Brigada Rutieră Bucureşti



Brigada Rutieră
solicită şoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le este recomandat să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înţeles intenţia de a traversa.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇