Termoenergetica începe azi probele la cald pentru furnizarea căldurii

Termoenergetica începe azi probele la cald pentru furnizarea căldurii

Termoenergetica SA anunță că începe miercuri probele la cald pentru furnizarea căldurii, având în vedere temperaturile în scădere înregistrate zilele trecute.

Compania nu precizează însă și când vor avea bucureștenii căldură în calorifere.

”Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă că, în cursul zilei de 21 octombrie 2020, încep probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Capitală, având în vedere temperaturile în scădere înregistrate zilele trecute. Furnizarea agentului termic pentru încălzire se realizează după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00 - 06.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici”, se arată într-un comunicat al Termoenergetica SA.

ADVERTISING

Compania spune că a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat acest lucru.

Totodată, informează Termoenergetica, asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura Companiei Municipale Termoenergetica București.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Administratorul special al ELCEN, Claudiu Crețu, a declarat marți pentru SpotMedia.ro că societatea pe care o conduce este gata să treacă deja la regimul de iarnă și să livreze apa fierbinte la parametrii ceruți de Termoenergetica SA.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇