Big Brother în Sectorul 6: Primele amenzi date celor prinși cu ajutorul camerelor de supraveghere (Foto)

Big Brother în Sectorul 6: Primele amenzi date celor prinși cu ajutorul camerelor de supraveghere (Foto)

Trei persoane care au aruncat gunoaie în Sectorul 6 şi au lipit afişe pe stâlpi şi în staţii STB au fost amendate de poliţiştii locali. Autorii au fost identificaţi pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

„Vă vedem pe camere şi vă amendăm! Au aruncat un morman de deşeuri pe domeniul public. Fel de fel de resturi din construcţii, mobilier vechi. S-a întâmplat în seara aceasta pe strada Televiziunii”, anunţă, sâmbătă seară, Primăria Sector 6.

Au aruncat un morman de deșeuri pe domeniul public. Fel de fel de resturi din construcții, mobilier vechi.S-a…

Publicată de Primăria Sectorului 6 pe Sâmbătă, 6 iulie 2024

Instituţia precizează că poliţiştii locali de la Centrul de Monitorizare au urmărit totul pe camere şi au trimis un echipaj de la Ordine Publică.

ADVERTISING

„Rapid i-au identificat pe cei doi bărbaţi certaţi cu bunul simţ. Pentru depozitarea ilegală a gunoiului au fost amendaţi cu 2.000 de lei, iar pentru că au arătat gesturi obscene la camera video cu încă 200 de lei”, a mai transmis instituţia.

De asemenea, zilele trecute, o altă persoană a fost amendată de Poliţia Locală Sector 6 cu 6.000 de lei.

„A fost văzută pe camere în timp ce lipea afişe pe stâlpi şi în staţii STB, în Militari şi Drumul Taberei. A fost obligată să suporte şi costurile pentru curăţarea lor, stabilite de către firma de salubrizare. Individul a fost indentificat după numărul de înmatriculare a maşinii pe care o conducea”, a mai transmis primăria.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇