Personal nevaccinat anti-Covid la un centru de imunizare din Giurgiu

Personal nevaccinat anti-Covid la un centru de imunizare din Giurgiu

Patru persoane din echipa de personal medical şi auxiliar care acţionează în centrul de vaccinare anti-COVID-19 din localitatea Joiţa din judeţul Giurgiu nu sunt vaccinate, a informat, vineri, Instituţia Prefectului.

„În judeţul Giurgiu funcţionează trei centre de vaccinare în municipiul Giurgiu şi patru centre de vaccinare, la Bolintin Vale, Hotarele, Joiţa, respectiv Călugăreni. Fiecare centru de vaccinare dispune de o echipă de vaccinare formată din personal medical şi auxiliar care cuprinde între 11 şi 19 persoane.

ADVERTISING

Toate echipele de vaccinare care acţionează pe raza judeţului Giurgiu sunt, la rândul lor, vaccinate, există o singură excepţie la Centrul de vaccinare din localitatea Joiţa unde echipa vaccinatoare formată din personal medical şi auxiliar este formată din 11 persoane, dintre care şapte vaccinate", se arată într-un comunicat de presă transmis de Instituţia Prefectului Judeţului Giurgiu.

În ultimele 24 de ore pe raza judeţului Giurgiu s-au vaccinat 767 de persoane, numărul total al persoanelor vaccinate în judeţ a ajuns la 146.740, dintre care 51.185 au efectuat două doze, 7.504 au efectuat şi doza a treia, iar 18.902 au fost imunizate cu doza unică de Johnson&Johnson.

Numărul total al cazurilor de COVID-19 înregistrate în judeţul Giurgiu a ajuns la 18.957, dintre care 63 au fost depistate în ultimele 24 de ore.

Incidenţa cazurilor în judeţul Giurgiu a ajuns la 4,6 la mia de locuitori, iar în municipiul reşedinţă este de 5,11.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇