Noi restricții de trafic în București, pentru 6 luni

Noi restricții de trafic în București, pentru 6 luni

Noi restricţii de circulaţie vor fi impuse timp de 6 luni în Bucureşti, mai exact în zona Depoului Titan, din Sectorul 3.

Motivul: încep lucrările de modernizare a liniilor de tramvai de pe strada Nicolae Teclu.

"🟢 Luni, 26 august, încep lucrările de modernizare a liniilor de tramvai de pe strada Nicolae Teclu, pe porțiunea de acces în depoul Titan.

🟢 Acesta este cel de-al doilea șantier la care se încep lucrările de execuție, parte din proiectul de reabilitare a 50 de km de infrastructură de tramvai din Capitală.

ADVERTISING

🟢 Pentru realizarea investiției este necesară introducerea unor restricții de circulație pe str. Nicolae Teclu care constau în instituirea sensului unic de circulație pe porțiunea cuprinsă între depoul de tramvaie Titan și B-dul Theodor Pallady, sens Splai – Bd. Th. Pallady și implicit interzicerea accesului vehiculelor pe str. Nicolae Teclu dinspre B-dul Th. Pallady.

🟢 Restricțiile de circulație astfel impuse se vor menține pe toată perioada de execuție a lucrărilor de 6 luni, adică până la data de 25.02.2025", anunţă pe Facebook primarul Nicuşor Dan.

ADVERTISING

În schimb, lucrările pentru reabilitarea Podului Grant se apropie de final, fiind executate în proporţie de aproximativ 98%. Podul Grant din București s-a închis pentru traficul rutier pe 16 octombrie 2023, pentru lucrări de reabilitare. Pe 31 martie, s-a redeschis circulația pe sensul Crângași-Turda, iar Nicușor Dan spunea la acel moment că lucrările se vor termina în august anul acesta, cu un an mai devreme decât era prevăzut în contract.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇