Nicușor Dan anunță că lucrările la Podul Grant sunt executate în proporție de 98% (Foto)

Nicușor Dan anunță că lucrările la Podul Grant sunt executate în proporție de 98% (Foto)

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, precizează că lucrările pentru reabilitarea Podului Grant se apropie de final, fiind executate în proporţie de aproximativ 98%.

„În ultimele săptămâni s-a lucrat pe pasajul principal, au fost făcute reparaţii cu mortare speciale pe partea interioară a podului, a fost aplicată vopsea anticorozivă şi pentru protecţia betonului, au fost executate o parte dintre finisaje.

De asemenea, au fost refăcute gardurile de beton din zona căii ferate şi aleile de acces de pe Calea Griviţei pe pasajul pietonal", scrie edilul general, pe Facebook.

ADVERTISING

În prezent se realizează lucrări pentru montarea grinzii parapet, a panourilor fonoabsorbante şi a sistemului de preluare şi evacuare a apelor pluviale atât pe pasajul principal, cât şi pe rampe.

"Urmează amplasarea indicatoarelor rutiere pe sensul Turda - Crângaşi. Administraţia Străzilor Bucureşti va finaliza lucrările în cel mai scurt timp", precizează Nicuşor Dan.

🟢 Lucrările pentru reabilitarea Podului Grant se apropie de final, acestea au fost executate în proporție de aproximativ...

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 22 august 2024

Podul Grant din București s-a închis pentru traficul rutier pe 16 octombrie 2023, pentru lucrări de reabilitare.

ADVERTISING

Pe 31 martie, s-a redeschis circulația pe sensul Crângași-Turda, iar Nicușor Dan spunea la acel moment că lucrările se vor termina în august anul acesta, cu un an mai devreme decât era prevăzut în contract.

”Acesta este avantajul de a lucra cu firme private decât cu companii municipale”, a declarat primarul Nicușor Dan.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇