Nicuşor Dan a făcut plata ajutoarelor restante pentru gravide, nou născuţi şi persoane cu handicap

Nicuşor Dan a făcut plata ajutoarelor restante pentru gravide, nou născuţi şi persoane cu handicap

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că s-au făcut, miercuri, mai multe plăţi pentru ajutoare sociale, fiind achitate şi unele restanţe. Banii vor intra în conturile beneficiarilor în zilele de joi şi vineri.

”Primăria Municipiului Bucureşti a efectuat azi mai multe plăţi sociale, fiind la zi cu sumele pentru familiile monoparentale, prevenirea abandonului şcolar, copiii cu dizabilităţi şi victimele violenţei în familie.

Tot azi am plătit o serie de restanţe: banii pentru nou-născuţi (restanţele pentru luna iulie), stimulentele pentru femeile însărcinate (sumele aferente lunii septembrie) şi stimulentele pentru persoanele adulte cu dizabilităţi (jumătate din sumele aferente lunii noiembrie)”, a anunţat, miercuri, Nicuşor Dan.

Primăria Municipiului București a efectuat azi mai multe plăți sociale, fiind la zi cu sumele pentru familiile…

Posted by Nicușor Dan on Wednesday, January 13, 2021

Banii intră joi sau vineri

Acesta a precizat că beneficiarii acestor sume vor avea banii pe card în cursul zilelor de joi şi vineri.

”După ce vom primi noi sume de la bugetul de stat (ceea ce se va întâmpla după aprobarea bugetului pe 2021 în Parlament, în cursul lunii februarie), vom face şi alte plăţi, străduindu-ne să acoperim cât mai repede toate restanţele”, a mai precizat primarul general.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro: