Iohannis, mesaj de Paște: ”Forța națiunii noastre e de nezdruncinat”. Ce urări au făcut premierul și alți lideri politici

Iohannis, mesaj de Paște: ”Forța națiunii noastre e de nezdruncinat”. Ce urări au făcut premierul și alți lideri politici

Mesajele oamenilor de stat au, în acest an, o componentă comună. Aproape toți le mulțumesc românilor pentru răbdarea cu care au respectat restricțiile și promit că rezultatele se vor vedea curând, când vom reveni la viața normală de dinaintea pandemiei.

Printr-un mesaj postat pe siteul administrației prezidențiale, președintele Klaus Iohannis le urează românilor ca Sfintele Paști să le aducă ”sănătate și pace în suflete”.

În plus, Iohannis spune că modul în care românii s-au comportat în timpul pandemiei ”arată că forța națiunii noastre este de nezdruncinat”.

”Vă mulțumesc tuturor pentru uriașul efort național destinat protejării sănătății noastre!

ADVERTISING

Responsabilitatea celor care respectă măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului, dedicarea și sacrificiile celor care luptă în prima linie pentru a-și salva semenii, munca tuturor celor care fac societatea să funcționeze, toate acestea stau mărturie că forța națiunii noastre este de nezdruncinat.

Împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă și ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult”.

În plus, Iohannis a înregistrat și un scurt mesaj video, cu conținut diferit, dar în care le urează de asemenea românilor să se bucure de sărbătoare și să fie generoși. La final, Iohannis urează ”Paște fericit!” în română, maghiară și germană.

Vă urez tuturor ca Sfintele Paști să vă aducă sănătate și pace în suflete!

Publicată de Klaus Iohannis pe Sâmbătă, 1 mai 2021

Urările premierului și ale președinților Camerelor Parlamentului

Premierul Florin Cîțu le-a mulțumit românilor pentru răbdarea cu care au respectat restricții și i-a asgurat că ”eforturile individuale și comune își arată zi de zi beneficiile pentru sănătatea noastră, viața socială și economică”.

Întâmpinăm Sfintele Paști anul acesta cu încrederea că vom depăși cu bine perioada dificilă pe care o traversăm și vom...

Publicată de Florin Cîţu pe Sâmbătă, 1 mai 2021

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a postat pe Facebook un mesaj prin care a transmis că este alături de personalul medical, care în această perioadă luptă cu pandemia.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Și le-a transmis românilor că, dacă se vaccinează, vom reveni curând la o viață normală, de care să ne putem bucura.

”Sunt alături de personalul medical, adevărații noștri eroi din prima linie care au făcut și fac eforturi cu adevărat supraomenești.

Lor le suntem cu toții recunoscători pentru dedicarea de care dau dovadă, punându-și viața în pericol pentru a-și salva semenii.

Sărbătoarea Paștelui ne regăsește în plină campanie de vaccinare și am convingerea că odată cu finalizarea acestui proces vom reveni la normalitate, iar fiecare român se va putea bucura pe deplin de viața care ne-a lipsit atât de mult”, a scris Orban.

Gândurile și urările mele se îndreaptă către toți creștinii care sărbătoresc Sfintele Paști, fie că sunt în țară sau în...

Publicată de Ludovic Orban pe Sâmbătă, 1 mai 2021

Președintele Senatului, Anca Dragu, a postat un mesaj scurt cu urări tradiționale.

Sărbătorile Pascale au o semnificație profundă pentru noi, creștinii. Paștele înseamnă transformare, speranță, credință. Vă doresc Sărbători Pascale cu lumină în suflet!

Publicată de Anca Dragu pe Sâmbătă, 1 mai 2021

Dintre miniștrii cabinetului Cîțu, doar cei de la UDMR au făcut urări, până în seara de Înviere

Ministrul Mediului, Tanczoș Barna, a făcut o urare scurtă:

ADVERTISING

”Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet liniște, pace și fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi”, a scris acesta pe Facebook.

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet liniște, pace și fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi.

Publicată de Tánczos Barna pe Vineri, 30 aprilie 2021

Și mai scurtp a fost urarea Ministrului Dezvoltării, Cseke Attila: ”Sărbători luminate alături de cei dragi!”.

Sărbători luminate alături de cei dragi! ????

Publicată de Cseke Attila pe Vineri, 30 aprilie 2021

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, n-a făcut urări. În schimb a lansat o invitație la un concert pe care Corul Magrigal îl va susține, înaintea slujbei de Înviere. Acest concert se va transmite live pe pagina ministrului Gheorghiu.

???? Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin”, instituție aflată în subordinea Ministerului Culturii, va oferi...

Publicată de Bogdan Gheorghiu pe Joi, 29 aprilie 2021

Ca și președintele Iohannis, ministrul Raluca Turcan a transmis un mesaj de Ziua Internațională a Muncii.

Urări și de la câțiva primari ai Capitalei

Dintre cei 7 primari ai Capitalei, doar câțiva au marcat momentul pe Facebook, până la acest moment.

Primarul general, Nicușor Dan, a urat ”Sărbători luminate, cu bucurie și mai multă empatie!”, într-o postare cu o acțiune a Prodeus.

Sărbători luminate, cu bucurie și mai multă empatie!

Publicată de Nicușor Dan pe Vineri, 30 aprilie 2021

Primarii Sectoarelor 2 și 3 nu au transmis urări, până la momentul publicării acestui articol.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, le-a urat bucureștenilor ”Paște fericit și plin de fericire alături de persoanele dragi vouă”.

Au mai rămas câteva ore până când vom merge cu familia la biserică să luăm Lumina Sfântă pe care să o aducem în casele...

Publicată de Daniel Băluță pe Sâmbătă, 1 mai 2021

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇