Gabriela Firea vrea din nou la Primăria Capitalei. Pentru două mandate

Gabriela Firea vrea din nou la Primăria Capitalei. Pentru două mandate

Gabriela Firea vrea din nou la Primăria Capitalei, pentru două mandate, și anunță că va candida pentru primar general în 2024.

Declarația a fost făcută la România Tv, unde a fost întrebată dacă va candida la președinția României.

„Vreau să fiu sănătoasă, și eu, și colegii, și familia să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare și prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general”, a spus Gabriela Firea.

Ea a spus că vrea să finalizeze proiectele pe care le-a început în primul mandat, pe care le consideră abandonate de Nicușor Dan.

ADVERTISING

„Vreau să finalizez proiectele începute și abandonate de domnul Nicuşor Dan și să recuperez întârzierile lui pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur și am senzația că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua niște măsuri bune. (...) Cred că menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitală. Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minicună, fraudă, manipulare. Lucrurile mergeau mai bine în perioada asta, și mai am multe de spus din punct de vedere administrativ. Ce se va întâmpla peste niște ani, nu putem spune, dar următoarele două mandate aici mă văd și aici am abilități”, a spus Gabriela Firea, cea care este acum ministru al Familiei, minister nou înființat la formarea guvernului PSD-PNL-UDMR.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În ce privește candidatul PSD la președinția României, Gabriela Firea a spus că „avem colegi foarte bine pregătiți, care vor participa la o cursă internă pe sistem american și vom avea un candidat bun și pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susține sper din postura de primar general, pentru că, la momentul prezidențialelor, vor fi fost depășite cele locale”.

Gabriela Firea a avut și un dialog ușor codat cu moderatorul de la România Tv pe tema drepturilor recunoscute prin lege ale persoanelor din comunitatea LGBTQ.

ADVERTISING

Întrebată de moderator: Sunteţi ministrul Familiei. Nu vă sperie resetarea mondială? Unde se va ajunge?, Gabriela Firea a răspuns: „Sunt puțin îngrijorată, dar sunt înclinată spre dialog, spre înțelegerea tuturor oamenilor. Dumnezeu ne învață să fim buni, receptivi, cine e fără de păcat să ridice piatra. Apropo de familie, trebuie să urmăresc noţiunea de familie în sensul acceptat de legislaţie. Dacă se va schimba, va fi vot popular în sensul acceptării anumitor noțiuni asimilate deja în unele țări din UE și să vedem în ce măsură vor fi acceptate sau nu de români, dar nu eu decid”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇