Ciprian Ciucu arată în ce stadiu sunt terenurile pe care vor fi făcute parcări supraetajate, în Sectorul 6

Ciprian Ciucu arată în ce stadiu sunt terenurile pe care vor fi făcute parcări supraetajate, în Sectorul 6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a informat, duminică, pe o rețea socială, că a mers să vadă în ce stare sunt terenurile pe care ar urma să fie construite parcări supraetajate.

„Fiind duminică și traficul nițel mai liber, am ieșit cu echipa mea (investiţii, salubritate, domeniu public, poliție locală, administrator public) să vedem terenurile pe care le avem în vedere să construim parcări supraetajate.

Am discutat și despre cum vom impune respectarea legii si gestionarea spațiului public, speță cu speță. Ne-am deplasat cu microbuzul si am acoperit o arie largă și ca spațiu și tematică", a scris Criprian Ciucu pe Facebook.

ADVERTISING

Primarul Sectorului 6 a dat detalii despre starea în care se află fiecare teren.

Primul teren inspectat este "aproape de Bd. Iuliu Maniu si Str. Moinești, in spatele unor blocuri. O parte este privat, o parte este deja la ADP S6. Expropriem".

Cel de-al doilea "este un teren al Primăriei Municipiului București, pe care îl vom cere în administrare pentru a construi o asfel de parcare în Drumul Taberei. Este în spatele blocului "Materna", iar acum este un dezastru. În primăvară îl ingradim, pentru ca nu putem spăla străzi în timp ce se parchează acolo".

ADVERTISING

Un alt teren vizitat duminică de Ciucu se află vizavi de Autogara Militari.

Iată ce mai face edilul Ciucu prin Sectorul 6:

ADVERTISING

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro 

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇