Câteva sute de copii au fost înscriși în programul Primăriei Capitalei menit să ajute părinții, pe timpul vacanței

Câteva sute de copii au fost înscriși în programul Primăriei Capitalei menit să ajute părinții, pe timpul vacanței

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, marți, că peste 300 de copii au fost înscriși în programul ”Vacanță activă în București”, realizat pentru părinții care nu au cu cine lăsa micuţii în această vacanţă prelungită.

„Mă bucur că, deja din prima zi, proiectul nostru, ‘Vacanță activă în București’, a stârnit interesul părinților și elevilor bucureșteni. Încă din primele ore avem peste 300 de elevi înscriși.

Pentru cei interesați, care au nevoie de o mână de ajutor în perioada vacanței din această lună, las aici cele două link-uri unde găsesc formularele de înscriere: https://bit.ly/3urrame - pentru locațiile Proedus, respectiv https://bit.ly/3mljD5m - pentru locațiile Operei Comice pentru Copii", a scris Nicușor Dan pe Facebook.

ADVERTISING

Edilul a amintit că cele cinci spații se găsesc la Muzeul Copiilor (situat în sectorul 3, pe Bulevardul Decebal), hub-ul educațional Proedus de la AFI Cotroceni (la limita dintre sectoarele 5 și 6), Opera Comică pentru Copii (pe Calea Giulești, în sectorul 6), Sala Palatului (sectorul 1, un spațiu adiacent) și sediul Corului Național de Cameră Madrigal (în sectorul 4).

Nicușor Dan a menționat că se vor asigura ca toate măsurile de siguranță să fie respectate.

"Ne-am asigurat că se vor respecta toate măsurile de siguranță necesare în această perioadă și că cei mici vor avea parte de timp de calitate petrecut în compania colegilor noștri, vor viziona spectacole, se vor distra împreună cu actori profesioniști, vor avea parte de jocuri creative, exerciții de dezvoltare personală, lucru manual și alte asemenea activități recreative", a mai scris primarul pe Facebook.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇