București: Mai așteptăm pentru semafoarele inteligente. Atribuirea contractului a fost anulată

București: Mai așteptăm pentru semafoarele inteligente. Atribuirea contractului a fost anulată

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a admis contestaţia depusă de Tehno Consulting Solution SRL, după ce Primăria Capitalei a atribuit firmei SC Urban Scope un contract în valoare de 3,6 milioane lei pentru elaborarea studiului de fezabilitate privind modernizarea şi extinderea Sistemului de Semaforizare Inteligentă din Capitală (BTMS).

Astfel, Consiliul a admis contestaţia şi a decis anularea raportului procedurii de atribuire, a documentelor care au stat la baza evaluării ofertei Urban Scope SRL şi a comunicărilor privind rezultatul procedurii.

Conform deciziei publicate pe site-ul CNCS, Consiliul obligă PMB la reevaluarea ofertei depuse de Urban Scope SRL, în termen de 15 zile, „cu întocmirea unui nou raport al procedurii, cu respectarea celor din motivare, a documentaţiei de atribuire şi a prevederilor legale în vigoare”.

Pe de altă parte, CNSC a respins solicitarea de a obliga PMB la plata cheltuielilor de judecată efectuate în vederea formulării contestaţiei.

Pe 13 decembrie, primarul general, Nicuşor Dan, anunţa că a atribuit contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate privind modernizarea şi extinderea Sistemului de Semaforizare Inteligentă din Capitală (BTMS).

Valoarea acestuia este de 3,6 milioane de lei, iar contractul fusese atribuit firmei SC Urban Scope.

ADVERTISING

Conform contractului, studiile de fezabilitate trebuie elaborate în patru etape. Pentru prima etapă este prevăzut un termen de 110 de zile, pentru a doua - 60 de zile, pentru a treia - 180 de zile, pentru a patra - 180 de zile.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇