Bucureștenii au primit o nouă alertă de vreme periculoasă. Deja era rupere de nori în mai multe zone (Video)

Bucureștenii au primit o nouă alertă de vreme periculoasă. Deja era rupere de nori în mai multe zone (Video)

Bucureștenii au primit, la 16:09, o nouă avertizare Ro Alert, prin care sunt informați că vremea va fi de-a dreptul periculoasă în intervalul 16:05 – 17:00.


Mai exact, vor fi averse însemnate, descărcări electrice și intensificări ale vântului

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În consecință, oamenii sunt sfătuiți să evite deplasările în aer liber și să se adăpostească.

Înainte de emiterea mesajului, în zona Dristor ploua torențial, iar vântul sufla cu putere.

Și în Sectorul 3, în zona intersecției Bulevardului Theodor Pallady cu Bulevardul 1 Decembrie, ploaia torențială stătea să se dezlănțuie, la momentul în care bucureștenii au primit alerta.

În zona Obor, însă, deși a plouat, n-au avut loc fenomele meteo extreme.

Sâmbătă, mesajul a venit la doar câteva minute după ce a început perioada de alertă.

Comparativ, vineri, bucureștenii au primit o alertă similară cu doar câteva minute înainte de exprirarea perioadei pentru care se emisese avertizarea.

În orice caz, și sâmbătă ploile făcuseră probleme încă de la amiază. Astfel, în jurul orei 15:30, ISU București-Ilfov anunțase că un copac a căzut peste fire de electricitate pe strada Trifești şi a fost nevoie de intervenție pentru scoaterea apei dintr-un demisol de pe strada Elena Farago.

Citește și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!