Vârstnicii din centrele rezidențiale din București vor fi vaccinați azi de echipe mobile

Vârstnicii din centrele rezidențiale din București vor fi vaccinați azi de echipe mobile

Echipe mobile vor merge azi în centrele rezidentiale publice și în cele prívate, aflate în București, pentru a vaccina vârstinicii și personalul, informează Prefectura București.

Astfel:

  • Echipa Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș va merge la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane vârstnice Sfânta Ana și la Căminul pentru persoane vârstnice Acad. Nicolae Cajal;
  • Echipa Spitalului Obregia va merge la Centrele de abilitare și recuperare pentru persoane adulte cu dizabilități Brăduț și Stejărel și la Asociația pentru Redescoperire morală și cultură Maria Rosetti – Cămin Armonia;
  • Echipa Spitalului Clinic de Urgență Floreasca la S.C. Seniors Heaven și Centrul medico-social Sfântul Andrei;
  • Echipa Spitalului Universitar de Urgență se va deplasa la: Centrul pentru persoane vârstnice Sfântul Mucenic Fanurie; Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Uverturii; Cămin vârstnici Sfânta Mina; Cămin vârstnici Plevnei.
ADVERTISING

Fiecare dintre echipele mobile este compusă dintr-un medic, doi asistenți și un registrator, și beneficiază de sprijinul logistic al I.S.U. București-Ilfov, subliniază prefectura.

Azi debutează etapa a II-a a campaniei de vaccinare împotriva Covid 19, și începând cu ora 15.00 pot fi efectuate programări ale vaccinării, în platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În cadrul acestei etape a campaniei naționale de vaccinare este vizată imunizarea persoanelor cu grad ridicat de risc și a vârstnicilor, adulții de peste 65 de ani, adulții care suferă de boli cronice și persoanele care desfășoară activități esențiale.

Citeşte articolele momentului pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇