S-a deschis încă un centru de vaccinare drive thru în Capitală

S-a deschis încă un centru de vaccinare drive thru în Capitală

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat, luni, că se deschide încă un centru de vaccinare drive thru în București.

„Durează câteva minute. Încă un centru de vaccinare drive thru super accesibil a fost astăzi deschis de către Primăria Sectorului 6 în parcarea Plaza Romania!”, a scris primarul Ciucu pe Facebook.

Acesta este cel de-al doilea centru din Sectorul 6, după cel din Metro Militari.

"În fotografie se vede deja cum sunt vaccinați primii veniți. 3 medici, 9 asistente, dacă cerea va crește, vom suplimenta. Viceprimarul Mihaela Ștefan și DGASPC Sector 6 s-au mișcat foarte bine și deja avem cel de-al doilea drive thru dedicat vaccinării după cel deschis săptămâna trecută de către centrul medical Dr. Dan Furtună la METRO MILITARI", a punctat Ciucu.

ADVERTISING

Primarul a precizat că la lansare a participat şi prefectul Alin Stoica.

"A fost mereu alături de noi și ne-a facilitat interacțiunea cu instituțiile centrale implicate în procesul de vaccinare. Mulțumiri! Veniți să vă vaccinați și să scăpăm odată de nenorocita asta de pandemie! Și, vă rog, dați mai departe ca să se știe!!!", a încheiat primarul Ciprian Ciucu.

Amintim că şi maratoanele de vaccinare din weekend au fost un real succes: Mii de oameni au profitat de ocazie și s-au imunizat

Citește și articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇