Un nou centru de vaccinare drive thru se deschide în București

Un nou centru de vaccinare drive thru se deschide în București

Un nou centru de vaccinare de tip drive thru se deschide, joi, în București, de data aceasta în Sectorul 6.

"Deschidem primul centru de vaccinare de tip "drive thru" în Sectorul 6, în parcarea METRO Militari. Este al doilea din Bucureşti!

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Meritul este al Centrului Medical Dr. Dan FURTUNĂ care s-a ocupat de organizare (nu face nimic mai puțin decat orice alt centru de vaccinare organizat de stat) şi al METRO Militari, pentru că a pus terenul la dispoziție", a transmis pe Facebook primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Centrul se deschide la ora 14:00 si va functiona zilnic de la 8:00 la 20:00.

"Dacă veniţi la cumpărături sau plecați in tară pe A1, luați-vă câteva minute și mergeti să vă vaccinați. Este excelent poziționat, cu acces facil, într-o zonă foarte tranzitată, cu acces dinspre și spre A1!", a mai scris Ciucu, care a mulțumit prefectului Capitalei, Alin Stoica, Jandarmeriei Romane şi SPP pentru colaborarea excelentă.

Trebuie amintit că prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat, joi, că se relaxează măsurile de protecție împotriva Covid-19 în Bucureşti.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!