Rafila explică de ce nu s-a vaccinat încă, dar o va face: Eu sunt în categoria medicilor

Rafila explică de ce nu s-a vaccinat încă, dar o va face: Eu sunt în categoria medicilor

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat, miercuri, că încă nu a făcut vaccinul antiCOVID, dar că o să-l facă imediat ce o să poată.

El a explicat că a întârziat vaccinarea din cauza faptului că a trecut prin infecție de curând și trebuie să mai aștepte.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Nu m-am vaccinat, pentru că, după cum știți, eu am trecut prin infecție. Am ieșit din izolare pe data de 21 decembrie și mă voi vaccina într-un interval de 30 pana la 90 de zile, cum recomandă Centrul de Control al Bolilor din SUA.

Mă voi vaccina cu ambele doze de vaccin. Eu sunt în categorica medicilor, pentru că am în continuare activitatea la spital, având medici rezidenți, studenți. Lucrurile astea continuă pentru cadrele didactice", a declarat Alexandru Rafila, care este și deputat PSD.

PSD cere redeschiderea școlilor

În aceeași conferință, Rafila a transmis ca PSD cere redeschiderea școlililor, pentru că învățământul online afectează atât elevi și părinții, cât și economia.

"PSD cere în mod clar redeschiderea școlilor odată cu terminarea vacanței școlare, că amânarea cu încă o luna nu este sănătoasă nici pentru copii, nici pentru copii, nici pentru economie. Părinții care stau cu copiii nu pot munci, primesc bani într-o perioada de mare criză", a spus Rafila.

Însă el a insistat ca deciziile privind deschiderea școlilor să se ia la nivel local, în funcție de situația epidemiologică din fiecare zonă. 

Conferință de presă susținută de deputatul #PSD Alexandru Rafila la sediul PSD

Posted by Partidul Social Democrat on Wednesday, January 6, 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!