Raed Arafat s-a vaccinat antiCovid: E un gest de normalitate, abia am așteptat. Asta e singura speranță pentru toți

Raed Arafat s-a vaccinat antiCovid: E un gest de normalitate, abia am așteptat. Asta e singura speranță pentru toți

Secretarul de stat Raed Arafat s-a vaccinat luni antiCovid, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgenţă „Prof. dr. Dimitrie Gerota” din Bucureşti.

Șeful DSU a declarat că aștepta cu nerăbdare să vină momentul în care să se poată vaccina.

Azi mi-a venit rândul, este un gest de normalitate. Abia am așteptat să ajung să mă vaccinez. Nu recomandam oamenilor să se vaccineze dacă noi nu ne vaccinam.

Îndemnul e ca toți să înțeleagă că asta e singura speranță pentru toți, e un vaccin sigur, dacă îl fac cât mai mulți putem avea speranța că ne vom întoarce la o viață cât mai aproape de normal”, a declarat șeful DSU după ce s-a vaccinat.

ADVERTISING

”E normal să ne vaccinăm”

Raed Arafat i-a îndemnat pe români să se informeze corect, să nu creadă fake-news-urile apărute și să aibă încredere că vaccinul reprezintă singura speranță pentru a ne putea întoarce la o viață normală.

”Îi îndemn pe toți să nu asculte toate aceste afirmații nefondate și să meargă pe informațiile justificate știintific. Poate că unii vor să mai aștepte, dar este normal să ne vaccinăm, să ne întoarcem la o viață cât mai aproape de normal. Eu mă vaccinez in fiecare an pentru gripă sezonieră, nu e nicio diferență între ele”, a subliniat secretarul de stat.

ADVERTISING

Potrivit lui Raed Arafat, în cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență există câteva persoane care nu au vrut să se vaccineze.

”Sunt în cadrul DSU 4-5 colegi care nu vor să se vaccineze. Vreo doi au avut deja Covid, ceilalți vor să se mai informeze”, a precizat Arafat.

ADVERTISING

În ceea ce privește modul în care se desfășoară campania de vaccinare în România, Arafat a spus că ”nu stăm nici cel mai bine în Europa, dar nici cel mai prost”, iar despre o imunizare în masă putem vorbi ”când o să fie vaccinată 60%-70% din populație”.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇