Prima oară după mult timp când cazurile noi de Covid scad sub 1.000. Totuși, sunt multe decese și mulți pacienți în stare gravă

Prima oară după mult timp când cazurile noi de Covid scad sub 1.000.  Totuși, sunt multe decese și mulți pacienți în stare gravă

Avem sub o mie de cazuri noi depistate în ultimele 24 de ore, anunță autoritățile în a doua zi de Paște – doar 682 de infecții noi.

Este prima oară după mult timp când ne putem bucura de un bilanț atât de scăzut. Ultima oară când am avut sub o mie de noi îmbolnăviri a fost în septembrie 2020. Mai exact, 21 septembrie, când au fost raportate 808 cazuri noi de SARS-CoV-2.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Bilanţul mai mic de azi nu trebuie să ne înșele, însă, deoarece vine după două zile de weekend în care știm că se prelucrează mai puține teste decât în zilele lucrătoare ale săptămânii.

De exemplu, în ultimele 24 de ore au fost procesate 2.731 de teste RT-PCR și 3.259 de teste rapide antigenice.

În schimb, numărul deceselor și al pacienților internați în Terapie Intensivă se menține ridicat:

  • 98 de decese în ultimele 24 de ore
  • 1.214 persoane internate la ATI

Situația ratei de infectare în țară se menține în scenariile verde și galben!

Foto: Grupul de Comunicare Strategică

Iată articolele zilei pe SpotMedia.ro:

A.D.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!