Peste 60.000 de persoane au fost vaccinate în centrele drive-thru din țară în acest weekend

Peste 60.000 de persoane au fost vaccinate în centrele drive-thru din țară în acest weekend

Peste 60.000 de persoane au fost vaccinate în cele 13 centre drive-through din țară, în acest weejend, a anunțat secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu.

Totodată, potrivit acestuia, 250 de persoane s-au vaccinat la maratonul de la Castelul Bran, iar medicii de familie au imunizat 3.527 de persoane.

☑️ medicii de familie au fost la datorie și în weekend! Le mulțumesc pentru eforturile pe care le fac în această perioadă. ????.???????????? ???????????????????????????????? ???????? ???????????????? ???????????????????????????????????? î???? ???????????????????????????????????????? ????????????, ???????????? ???????????????? ???????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????? ???????? ????????????;
☑️ Prin centrul de vaccinare de la ???????????????????????????????? ???????????????? au trecut 252 de persoane;
☑️ în total ????????.???????????? ???????????????????????????????? ???????? ???????????????? ???????????????? ???????? ???????????????????????? ????????????????????-???????????????????????????? din toată țara (cifre centralizate la ora 13:00)”, a scris Andrei Baciu pe Facebook.

ADVERTISING

Secretarul de stat a mai anunțat că de luni vor fi deschise noi centre, iar “maratonul vaccinării” ajunge în mai multe orașe ale țării.

”De mâine vor fi deschise noi centre, iar “maratonul vaccinării” ajunge în mai multe orașe ale țării. Vezi aici ce se întâmplă în orașul tău ????https://is.gd/rz3EqV”, a subliniat Baciu.

18.000 persoane au fost vaccinate până la ora 20.00, la Maratonul de la București.

România, jos pălăria! Cum încheiem acest weekend? Cu rezultate foarte bune! ☑️ peste 100.000 de persoane au ales să se...

Publicată de Andrei Baciu pe Duminică, 9 mai 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇