O persoană a fost vaccinată pe minut, la centrul drive-through din Piața Constituției

O persoană a fost vaccinată pe  minut, la centrul drive-through din Piața Constituției

În primele opt ore de la deschiderea centrului drive-throught din Bucureşti, s-au vaccinat 509 persoane, ceea ce înseamnă mai mult de o persoană pe minut.

”Acestea sunt cele mai recente cifre de la deschiderea primului centru drive-throught din Capitală. Chiar este un succes şi le mulţumesc tuturor pentru implicare!

A fost alături de noi preşedintele Klaus Iohannis care a transmis un mesaj foarte clar pentru toţi românii: oricine se poate vaccina, fără birocraţie şi fără documente justificative”, a scris, joi, pe Facebook, Andrei Baciu, vicepreşedintele Comitetului național pentru coordonarea vaccinării.

ADVERTISING

Acesta reaminteşte că în centrele drive-through nu este nevoie de programare şi este folosit serul Pfizer/BioNTech, deci pot fi vaccinate toate persoanele peste 16 ani.

”Fii solidar şi alătură-te campaniei de revenire la normalitate! Fii parte din echipa care luptă pentru combaterea pandemiei”, a mai transmis Baciu.

Primul centru drive-thru din Capitală s-a deschis, joi dimineaţă, în Piaţa Constituţiei.

La centrul din Piața Constituției a fost prezent și Valeriu Gheorghiță, coordonatorul al Campaniei Naționale de Vaccinare împotriva COVID-19, care a vorbit despre apariția în Româniaprimului caz de infectare cu tulpina indiană a Covid-19.

ADVERTISING

Iată tot ce trebuie să ştii despre cum se face vaccinarea la centrul drive-thru din Piaţa Constituției, care s-a deschis azi

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇