Nelu Tătaru avertizează că urmează două săptămâni grele

Nelu Tătaru avertizează că urmează două săptămâni grele

Următoarele două săptămâni vor fi dificile în ceea ce privește îmbolnăvirile de COVID-19 în România, avertizează ministrul Sănătății Nelu Tătaru.

”Suntem într-un moment destul de dificil, vom avea două săptămâni destul de grele”, a afirmat, duminică, la Leţcani, în judeţul Iaşi, Nelu Tătaru.

Acesta mizează pe sprijinul poplaţiei şi al agenţilor economici, pentru a putea gestiona situația.

”Orice poate veni în sprijinul asistenţei medicale, orice poate veni în sprijinul sănătăţii românilor, orice poate veni în sprijinul împotriva luptei împotriva SARS-COV-2 este binevenit, dar haideţi să nu încălecăm politic un moment de suferinţă al poporului român”, a explicat ministrul.

ADVERTISING

”Când am putut decide şi am putut trata aşa cum consideram noi, am avut o evoluţie favorabilă. Când  a intervenit acea măsură de relaxare, dar nu acela a fost pericolul, ci acea neîncredere, acea bagatelizare, acele îndemnuri  de a nu respecta...

Când vine din partea unei forţe politice, când vine din partea unor oameni care reprezintă ceva în statul român, când vine din partea unor lideri de opinie, totul devine foarte greu”, a adăugat Nelu Tătaru. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇