Tot Guvernul s-a vacccinat împotriva Covid. Dan Barna: Le spun tuturor să meargă să se vaccineze. Este singura cale normală. Vaccinul e sigur! (Galerie foto&Video)

Tot Guvernul s-a vacccinat împotriva Covid. Dan Barna: Le spun tuturor să meargă să se vaccineze. Este singura cale normală. Vaccinul e sigur! (Galerie foto&Video)

Vicepremierii Dan Barna şi Kelemen Hunor şi miniștrii cabinetului condus de Florin Cițu s-au vaccinat antiCOVID.

Aceștia s-au vaccinat, miercuri dimineaţă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”, din Capitală, iar evenimentul a fost transmis în direct.

SpotMedia.ro v-a prezentat cele mai importante momente de pe parcursul vaccinării:

11:52 - "În viața noastră se ivesc foarte multe probleme și este normal. Dacă rezolvarea este acest vaccin, atunci să fie și trecem peste și ne continuăm viețile cum dorim să trăim. Trebuie să avem o mentalitate deschisă și o viziune că viața este lungă, trebuie trăită", a declarat Eduard Novak, ministrul Sportului, precizând că sportivii de lot național și cei calificați la jocurile olimpice vor intra în etapa a doua.

11:37 - "Vaccinurile sunt cea mai mare invenție din istoria umanității. E foarte greu să ne imaginăm cum arăta lumea înainte, atunci când unul din trei copii mureau din pruncie, când toată lumea trăia permanent cu frica unor boli. Iată că din nou știința și modernitatea vin cu soluții pentru a scăpa de această criză", a transmis ministrul Cristian Ghinea.

ADVERTISING

11:33 - Ministrul Vlad Voiculescu a declarat că este cel mai ușor vaccin pe care l-a făcut vreodată. "A fost cel mai puțin dureros pe care l-am făcut vreodată. Astăzi sunt unul dintre cei care s-au vaccinat, așa cum sper să se vaccineze orice român. Avem acces la acest vaccin datorită științei și comunității europene care a negociat pentru noi. Procesul de vaccinare merge și se va îmbunătăți", a spus Vlad Voiculescu.

Declarații de presă susținute de miniștrii Attila Cseke, Cristian Ghinea, Vlad Voiculescu, Carol-Eduard Novak și Raluca Turcan, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila

Declarații de presă susținute de miniștrii Attila Cseke, Cristian Ghinea, Vlad Voiculescu, Carol-Eduard Novak și Raluca Turcan, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila#ROVACCINARE #ImpreunaInvingemPandemia

Posted by Guvernul României on Wednesday, January 20, 2021

11:29 - Se vaccinează acum Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, alături de Sorin Câmpeanu, ministrul Educației.

bg
campeanu

11:24 - S-a vaccinat și ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Teleman.

teleman

11:23 - S-a imunizat și Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene. Și a fost la vaccinare și Claudiu Nasui.

Cristian Ghinea vaccin

11:22 - "M-am vaccinat pentru că eu cred că este singura soluție prin care putem învinge această pandemie, m-am vaccinat pentru că vaccinul este sigur și eficient. Mă număr printre cei care au trecut prin această boală.

ADVERTISING

După două săptămâni de spitalizare și o săptămână de tratament acasă știu ce înseamnă să faci o formă relativ severă a acestei boli. S-a întamplat acum 6 luni. M-am vaccinat că știu că vaccinul este singura soluție prin care sistemul imunitar poate fi pregătit pentru o eventuală revenire”, a declarat ministrul Mediului, Barna Tanczos.

Declarații de presă susținute de ministrul mediului apelor şi pădurilor, Barna Tanczos, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila"

Declarații de presă susținute de ministrul mediului apelor şi pădurilor, Barna Tanczos, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" #ROVACCINARE #ImpreunaInvingemPandemia

Posted by Guvernul României on Wednesday, January 20, 2021

11:19 - Se vaccinează Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului.

sport

11:13 - La imunizare a venit și Raluca Turcan, ministrul Muncii.

raluca-turcan

11:13 - În acest moment se vaccineaza ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

vv

11:11 - "De aproape un an ne luptăm cu acest virus, un virus care ne-a afectat sistemul de sănătate, economia, în domeniul pe care îl gestionez ne-a afectat grav, pe plan personal, pe apropiați, prieteni, rude și calea cea mai sigură să ne refacem economia, viața normală este vaccinarea.

ADVERTISING

Îi îndemn pe toți românii să se vaccineze. Să ieșim cu toții mai puternici ca societate din asta. Eu am făcut-o. E un proces simplu care ne va asigura revenirea la normalitate", a declarat ministrul Drulă.

Declarații de presă susținute de ministrul transporturilor și infrastructurii, Cătălin Drulă, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila"

Declarații de presă susținute de ministrul transporturilor și infrastructurii, Cătălin Drulă, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" #ROVACCINARE #ImpreunaInvingemPandemia

Posted by Guvernul României on Wednesday, January 20, 2021

11:07 - "Astăzi am venit pentru vaccinare. Anul trecut spuneam că nu vom scăpa de pandemie până când nu vom avea tratament sau vaccin. A venit vaccinul. Îndemn românii să îl facă. Este un vaccin sigur, eu mi l-am făcut, cred în el", a transmis și ministrul Virgil Popescu, la plecarea de la spital.

Declarații de presă susținute de miniștrii Virgil Popescu, Cătălin Drulă și Barna Tanczos, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila"

Declarații de presă susținute de miniștrii Virgil Popescu, Cătălin Drulă și Barna Tanczos, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" #ROVACCINARE #ImpreunaInvingemPandemia

Posted by Guvernul României on Wednesday, January 20, 2021

11:05 - "Vaccinul este singura soluție realistă pentru a ne proteja, alături de toate restricțiile. Îndemn toți cetățenii să vină să se vaccineze cu speranța că foarte curând o să scăpăm de consecințele nefaste ale acestei pandemii", a declarat ministrul Adrian Oros.

Declarații de presă susținute de ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Adrian Oros, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila"

Declarații de presă susținute de ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Adrian Oros, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" #ROVACCINARE #ImpreunaInvingemPandemia

Posted by Guvernul României on Wednesday, January 20, 2021

11:00 - Se vaccineaza Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Administrației și Lucrărilor Publice.

az

10:55 - "Am să dau un mesaj personal. Luna trecută am pierdut-o pe mama, nu din cauza COVID-19. Mama a lucrat în cercetare medicală, s-a confruntat cu bacterii și virusuri periculoase. Am învățat de la ea cât de benefice sunt vaccinurile. Am suferit din cauza pierderii mamei mele, dar și pentru că nu am putut să o îmbrațișez și să o sărut. De aceea, vă rog pe toți să vă vaccinați", a povestit ministrul Bogdan Aurescu.

Declarații de presă susținute de ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila"

Declarații de presă susținute de ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila"#ROVACCINARE #ImpreunaInvingemPandemia

Posted by Guvernul României on Wednesday, January 20, 2021

10:48 - A venit rândul lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor.

drula-1

10:46 - Următorul la vaccinare a fost Barna Tanczos, urmat de Virgil Popescu.

bn-t
popescu

10:36 - A urmat Adrian Oros, ministrul Agriculturii.

oros

10:29 - "M-am vaccinat pentru că sunt convins că doar așa putem să punem capăt acestei pandemii care ne-a dat viața peste cap. Prin gestul meu sunt convins că pot ajuta pe toți ceilalți de lângă mine, să ne protejăm familia, prietenii și pe toți cei cu care interacționăm", a spus Nicolae Ciucă, la plecarea de la spital.

Declarații de presă susținute de ministrul apărării naționale, Nicolae Ciucă, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila"

Declarații de presă susținute de ministrul apărării naționale, Nicolae Ciucă, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" #ROVACCINARE #ImpreunaInvingemPandemia

Posted by Guvernul României on Wednesday, January 20, 2021

10:22 - A venit rândul lui Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, să se vaccineze.

aurescu

10:20 - "Le spun tuturor celor care ne urmăresc să meargă să se vaccineze. Este singura cale normală. Vaccinul este sigur", a declarat Dan Barna.

"Sunt convins că prin vaccinare putem să depășim această etapă. Nu există niciun pericol. Este un vaccin modern", a spus si Kelemen Hunor.

"M-am vaccinat având un sentiment de încredere în știință. Este singura modalitate de a scăpa de această pandemie", a transmis şi Lucian Bode.

"Am făcut vaccinul, a fost simplu, a fost ușor. Nu doare. Vaccinul este singura cale pentru a reveni la normal și pentru relansarea economică", a punctat Alexandru Nazare.

Declarații de presă susținute de vicepremierii Dan Barna, Hunor Kelemen, și de miniștrii Lucian Bode, Alexandru Nazare la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila"

Declarații de presă susținute de vicepremierii Dan Barna, Hunor Kelemen, și de miniștrii Lucian Bode, Alexandru Nazare la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" #ROVACCINARE #ImpreunaInvingemPandemia

Posted by Guvernul României on Wednesday, January 20, 2021

10:15 - Ministrul Apărarii, Nicolae Ciucă, se vaccinează acum. Fiind urmat de Stelian Ion, ministrul Justiției.

ciuca
ion
Vicepremierii și miniștrii Guvernului se vaccinează la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila.

Vicepremierii și miniștrii Guvernului se vaccinează la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila.

Posted by Guvernul României on Wednesday, January 20, 2021

10:05 - Au urmat la vaccinare Kelemen Hunor, Alexandru Nazare și Dan Barna.

kelemen
nazare
barna
Vicepremierii și miniștrii Guvernului se vaccinează la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila.

Vicepremierii și miniștrii Guvernului se vaccinează la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila.

Posted by Guvernul României on Tuesday, January 19, 2021

10:00 - Primul care s-a vaccinat a fost ministrul de Interne, Lucian Bode.

bode

*****

Premierul Florin Cîţu a fost vaccinat anti-COVID sâmbătă. De asemenea, marţi au fost imunizaţi contra SARS-CoV-2 preşedinţii Senatului, Anca Dragu, şi Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇