A început ultramaratonul de imunizare la Craiova, unde vaccinează și Valeriu Gheorghiță (Foto)

A început ultramaratonul de imunizare la Craiova, unde vaccinează și Valeriu Gheorghiță (Foto)

Peste 150 de persoane au fost vaccinate, luni, în primele ore ale Ultramaratonului de vaccinare de la Craiova.

Acesta se desfăşoară timp de opt zile, la Stadionul „Ion Oblemenco”.

"Maratonul vaccinărilor continuă la nivel naţional. Astăzi, ne vedem pe stadionul Ion Oblemenco din municipiul Craiova, pentru ca împreună să facem încă un pas spre normalitate.

Activitatea de vaccinare a început la ora 08.00, fără programare! Să vă luaţi buletinul! Vă aşteptăm!", a transmis Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

ADVERTISING

Și Gheorghiță vaccinează la Craiova

Medicul Valeriu Gheorghiţă se află printre cei care administrează vaccinul.

"Cred că nu trebuie să vorbim în cifre, este important ca orice persoană care se vaccinează să înţelegem că este o persoană protejată, o persoană care, la rândul ei, îi protejează pe cei din jur. Acesta este mesajul, nu trebuie să ne propunem o ţintă, trebuie să asigurăm vaccinarea a cât mai multe persoane într-un timp cât mai scurt pentru a avea o şansă cât se poate de reală de a reveni la normalitate.

ADVERTISING

Pentru că revenirea la normalitate în opinia noastră este mai degrabă o certitudine decât o speranţă şi vedem că din punctul de vedere al evoluţiei epidemiei lucrurile stau cât se poate de bine, sperăm să consolidăm această evoluţie favorabilă şi prin vaccinare putem asigura această consolidare şi predictibilitate pe termen lung tocmai pentru a nu reveni într-o perioadă cu foarte multe restricţii", a declarat acesta.

El a adăugat că, deşi "ezitare există peste tot", este convins că în final toată lumea va înţelege şi va recurge la acest gest firesc, de normalitate, şi anume la vaccinare.

???????????? Ultramaraton Craiova: peste 150 de persoane vaccinate în primele ore!????‍⚕️ Dr. Valeriu Gheorghiță, președintele...

Publicată de RO Vaccinare pe Luni, 10 mai 2021

Ultramaratonul se va desfăşura timp de opt zile, 24 de ore din 24. Sunt organizate 10 fluxuri de vaccinare, fiind folosit serul Pfizer.

ADVERTISING

Vezi și:

Citește articolele zilei pe SpotMedia:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇