Timişoara face în acest weekend al doilea Maraton al Vaccinării şi vine cu două premiere naţionale

Timişoara face în acest weekend al doilea Maraton al Vaccinării şi vine cu două premiere naţionale

A doua ediţie a Maratonului Vaccinării de la Timişoara va avea loc între 14 şi 17 mai, iar persoanele care se prezintă pentru prima doză de vaccin vor primi ser de la Johnson&Johnson.

Totodată, li se va administra doza de rapel persoanelor vaccinate cu Pfizer.

"Maratonul care a dat tonul - 14-17 Mai 2021, Timişoara, CRAFT, Bv Eroilor de la Tisa 22.

A doua ediţie a Maratonului Vaccinării de la Timişoara, proiect care a dat tonul unor acţiuni similare la nivel naţional, vine, pe lângă rapelul asigurat celor vaccinaţi cu prima doză de Pfizer, cu două noutăţi:

ADVERTISING

Vaccinare cu Johnson&Johnson pentru cei nevaccinati încă, vaccin ce necesită o singură doză (fiind singurul vaccin care  asigură sinteza optimă de vaccin după o doză!);

Un screening al stării de sănătate a populaţiei - în premieră naţională în cadrul unui Maraton al vaccinării - prin efectuarea de teste de depistare a unor patologii cronice la persoanele cu factori de risc - vom reveni cu detalii.

Mulţumiri speciale Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură(CCIAT), pentru oferirea gratuită a excelentei locaţii de desfăşurare a Maratonului: CRAFT, Bv Eroilor de la Tisa”, a scris pe Facebook medicul Dorel Săndesc, vicepreşedinte al Societăţii Române de ATI şi iniţiatorul primului Maraton al Vaccinării.  

ADVERTISING

În cadrul evenimentului, sunt disponibile 2.000 de doze de vaccin Johnson & Johnson.  

La Timişoara, în cadrul primei ediţii a Maratonului al Vaccinării, care a avut loc în luna aprilie, fiind primul de acest fel din ţară, s-au vaccinat 6.722 de oameni. Aceştia vor primi rapelul în cea de-a doua ediţie, în perioada 14 - 17 mai.

Iată cum s-a desfășurat Maratonul Vaccinării din București:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇