USR PLUS va vota orice moțiune depusă împotriva Guvernului Cîțu

USR PLUS va vota orice moțiune depusă împotriva Guvernului Cîțu

USR PLUS va vota și moțiunea depusă de PSD împotriva Guvernului Cîțu, a declarat pentru SpotMedia.ro purtătorul de cuvânt al formațiunii, Ionuţ Moşteanu. Însă, spune el, o decizie finală va fi luată azi.

„Decizia USR PLUS în vigoare este că votăm orice moţiune împotriva lui Cîțu, indiferent cine a depus-o. La ora 14.00, vom avea un Birou Politic Naţional, în care vom discuta şi acest aspect”, a declarat Moșteanu.

UPDATE: La finalul Biroului Politic Național, Ionuț Moșteanu a anunțat că USR PLUS va vota prima moțiune care va ajunge la vot în Parlament.

ADVERTISING

”Fiecare zi cu Florin Cîțu premier e o zi pierdută în România. Cîțu va pleca, zilele lui ca premier sunt numărate. Vom vedea care moțiune ajunge prima la vot și USR PLUS va vota prima moțiune care ajunge la vot”, a spus Moșteanu.

PSD a depus, marți, propria moţiune de cenzura împotriva Guvernului Cîţu, a anunțat prim-vicepreşedintele partidului, Sorin Grindeanu.

”PSD a depus moţiunea de cenzura împotriva Guvernului Cîţu: Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu”, este titlul moţiunii depuse de social-democraţi, a spus Grindeanu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El a precizat că documentul a fost semnat de 157 de parlamentari social democrați și că se bazează și pe votul celor de la USR PLUS.

Astfel, Parlamentul are pe masă două moțiuni de cenzură, după ce Curtea Constituțională a admis sesizarea premierului Florin Cîţu pe conflictul cu Parlamentul, dar a decis că şi moțiunea de cenzură a USR PLUS şi AUR poate fi dezbătută şi votată.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇