Un nou scandal în Parlament. Îmbrânceli între deputații AUR și USR

Un nou scandal în Parlament. Îmbrânceli între deputații AUR și USR

Un nou scandal a avut loc miercuri, în timpul plenului Camerei Deputaţilor, de această dată între mai mulţi deputaţi de la AUR şi USR.

Deputatul AUR Dan Tanasă l-a acuzat pe deputatul USR Victor Ilie că a pus mâna pe el şi i-a spus „mă gunoiule, mă”, rugându-l să nu mai vină spre el „aşa ameninţător”.

Viceliderul grupului USR Bogdan Rodeanu i-a replicat lui Tanasă că nu parlamentarul USR a început, ci el a venit înspre deputatul de la USR.

  • „Mă gunoiule, mă!”, i-a spus Dan Tanasă, în plenul de miercuri al Camerei Deputaţilor, deputatului USR Victor Ilie.
  • „Dar ce vii aşa la mine? Te rog frumos, nu veni aşa ameninţător spre mine. Te rog frumos. A pus mâna pe mine, gunoiul ăsta. A pus mâna pe mine, Bogdan. De ce nu te-ai dus la el?”, a afirmat Dan Tanasă către Bogdan Rodeanu, vicelider al grupului deputaţilor USR care a intervenit în dispută.
  • „Am venit la tine?”, îl întreabă deputatul USR Victor Ilie.
ADVERTISING

Rodeanu întreabă „cine a început?” şi i-a transmis lui Dan Tanasă că el a venit la deputatul USR, nu invers.

Şi în timpul plenului de luni al Camerei a avut loc un schimb dur de replici între preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis care a vorbit la prezidiu cu liderul deputaţilor AUR Gerge Simion pe care l-a ameninţat că îi sparge dinţii şi l-a înjurat. Simion i-a spus social-democratului că este „o lichea pitică”, potrivit unui video postat pe contul de TikTok al partidului AUR.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat, întrebat marţi despre schimbul dur de replici în plenul de luni al Camerei Deputaţilor între social-democratul Alfred Simonis şi liderul AUR George Simion, că a fost o greşeală din partea amândurora, însă consideră că „împreună vor găsi calea cea mai bună”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇