Reacția lui Ciolacu după un dialog incredibil, cu înjurături și amenințări în plen, între pesedistul Simonis și liderul AUR

Reacția lui Ciolacu după un dialog incredibil, cu înjurături și amenințări în plen, între pesedistul Simonis și liderul AUR

AUR solicită coaliției PSD-PNL retragerea sprijinului pentru Alfred Simonis, după schimbul dur de replici pe care l-a avut ieri de la prezidiul Camerei Deputaţilor, când l-a înjurat pe George Simion.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi, că nu a avut o discuţie pe acest subiect cu preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis.

„Cred că a fost o greşeală şi din partea domnului Simion, şi din partea domnului Simonis şi cred că împreună vor găsi calea cea mai bună”, a afirmat Ciolacu, întrebat cum i se pare folosirea unui astfel de limbaj în plenul Camerei.

ADVERTISING

Mai devreme, AUR a menţionat într-un comunicat că le cere președintelui PSD, prim-ministrul Marcel Ciolacu, și președintelui PNL, Nicolae Ciucă, retragerea sprijinului politic pentru Alfred Simonis, pentru comportamentul agresiv și limbajul suburban pe care îl manifestă în mod constant în plen la adresa parlamentarilor Opoziției.

"Este inacceptabil ca un individ care s-a remarcat de-a lungul carierei politice doar prin veleitățile de bișnițar și de combinator să ocupe a treia funcție din statul român și să păteze imaginea funcției de reprezentant al românilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Funcția de președinte al Camerei Deputaților ar trebui să impună o anumită conduită, lucru total străin sinecuristului Alfred Simonis, zis și Freddy.

Tehnicile sale de intimidare, de manipulare, precum și limbajul suburban au atins astăzi noi culmi ale tupeului, după ce și-a permis ca în cel mai grotesc mod să adreseze injurii greu de reprodus președintelui AUR, deputatul George Simion, cel care i-a solicitat o serie de explicații. Însă disprețul și aroganța l-au făcut pe Freddy Simonis să își arate adevărata față, aceea de interlop eșuat", scrie AUR în comunicatul de presă.

ADVERTISING

Alfred Simonis l-a înjurat pe George Simion şi i-a spus că-i sparge dinţii

Redăm dialogul de ieri, din plen, dintre cei doi:

„- Băga-mi-aş p.. în mă-ta! Îţi sparg dinţii! Ascultă bine aici! Ţine minte!", a spus deputatul PSD Alfred Simonis.

"- Serios? Ia să vedem! Băi, lichea pitică!", a replicat liderul AUR George Simion.

De asemenea, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a declarat, tot în plenul de luni, că la începutul şedinţei, „un domn deputat, mai rusofil aşa, căruia nu merită să îi spun numele, a venit şi mi-a spus, citez: Am să o violez pe mă-ta! Aşa mi-a spus acest individ la începutul şedinţei, şi poate că şi reacţia mea a fost una vehementă şi poate şi prestaţia mea, după acest moment, nu e cea pe care aţi fi aşteptat-o”.

În replică, liderul AUR a scris pe Facebook că va arăta „cum îl înjură de morţi şi de mamă preşedintele Camerei Deputaţilor”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇