Un liberal se contrazice cu Orban, privind revocarea Avocatului Poporului: Unii vor să orbecăim prin ceaţă

Un liberal se contrazice cu Orban, privind revocarea Avocatului Poporului: Unii vor să orbecăim prin ceaţă

Deputatul liberal Florin Roman a comentat, sâmbătă seară, declaraţia liderului PNL, Ludovic Orban, referitoare la demararea procedurii de revocare a Avocatului Poporului.

”Am început procedura de revocare anul trecut”, afirmă Roman, care cere doar ca demersul să fie finalizat şi explică şi cum se poate face repede acest lucru.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”L-am auzit pe domnul Ludovic Orban spunând că trebuie începută procedura de revocare a doamnei Renate Weber. Eu spun că ea doar trebuie finalizată. Am început procedura de revocare anul trecut, când am depus solicitarea de revocare. Acum trebuie să terminăm ce am început: schimbarea doamnei Renate Weber”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, Florin Roman.

”Simplu ca bună ziua”

Acesta afirmă că procedura poate fi realizată ”simplu ca bună ziua”.

”Se convoacă cele două comisii juridice de către Birourile Permanente reunite şi se dă un vot pe cererea de revocare pe care DEJA am înaintat-o, ca deputat liberal. Se respinge raportul de activitate. Apoi, în aceeaşi zi, preşedinţii Camerei Deputaţilor şi a Senatului convoacă plenul reunit şi se votează raportul de revocare a lui Renate Weber! Simplu ca bună ziua, dar se pare că unii vor să orbecăim prin ceaţă…iar prima ocazie ar fi săptămâna viitoare”, a mai scris Roman.

”Să vedem acum…cine este sincer cu adevărat şi cine nu?”, a mai adăugat Roman, precizând din nou că a depus săptămâna trecută solicitarea de a se vota cererea de revocare.

Liderul PNL, Ludovic Orban a declarat sâmbătă că ”trebuie demarată procedura de revocare şi desemnare a unui nou Avocat al Poporului”.

”Sunt susţinătorul aducerii instituţiei Avocatului Poporului în cadru constituţional şi legal, prin desemnarea unui nou Avocat al Poporului. În acest sens există raportul care a fost depus de Avocatul Poporului pe care personal cred că trebuie respins şi trebuie demarată procedura de revocare şi desemnare a unui nou Avocat al Poporului”, a declarat Orban, sâmbătă. 

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖