Sora lui Donald Trump spune că acesta este crud, mincinos și lipsit de principii - Reacția șefului de campanie al președintelui american

Sora lui Donald Trump spune că acesta este crud, mincinos și lipsit de principii - Reacția șefului de campanie al președintelui american

Sora mai mare a președintelui american Donald Trump l-a descris pe acesta ca fiind crud, mincinos și lipsit de principii.

Maryanne Trump Barry, fost judecător federal, a criticat în special politica privind migrația a liderului SUA, care a condus la separarea copiilor de părinții lor, la granițe.

„Singurul lucru pe care îl urmărește este să fie pe placul bazei sale de alegători”, a declarat sora lui Donald Trump, potrivit Washington Post.

ADVERTISING

"Nu are niciun principiu. Niciunul. (...) Blestematele sale de tweet-uri și minciunile, o, Doamne", a mai spus aceasta.

Declarațiile lui Maryanne Trump Barry apar într-o serie de înregistrări realizate de nepoata președintelui, Mary Trump, în 2018 și 2019, care de altfel a publicat recent o carte în care denunță "familia toxică" din care face parte.

"Îl caracterizează falsitatea și cruzimea. Donald este crud", adaugă Maryanne Trump Barry în respectivele înregistrări.

”Nu ai cum să ai încredere în el. Singurele lucruri pe care le-a făcut pe cont propriu au fost falimentele afacerilor sale”, a mai spus aceasta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În replică, Jason Miller, șeful de campania al președintelui, care vrea un nou mandat la Casa Albă, a calificat declarațiile lui Barry drept rivalități între frați. Ba mai mult, a făcut referire și la comentariile negative adresate lui Barack Obama de către fratele său vitreg. ”Din păcate, când ajungi la Casa Albă există rude care vor să-și exprime frustrările sau rivalitățile”, a transmis acesta, citat de USA Today.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇