Secretar de stat în MS: Cine ne cere demisia? Aceleași nimicuri care au făcut nimic

Secretar de stat în MS: Cine ne cere demisia? Aceleași nimicuri care au făcut nimic

Scandalul PNL-PSD pe tema situației de la Spitalul Sf. Pantelimon continuă, secretarul de stat în MS Alexandru Rogobete afirmând că este o manipulare care are un singur scop – „campania electorală a celor <cu carte – fără carte publicată>”: „Cine ne cere demisia? Aceleași nimicuri care au făcut nimic”.

„Unii au început campania electorală, pe sufletele celor care au pierdut lupta cu viața și pe demnitatea voastră! Văd că medicina se face mai nou la televizor, unde zeci de experți în nimic își dau cu părerea despre numărul de mililitri.

ADVERTISING

Experți care nu fac diferența între mililitri și miligrame! Oameni buni! Faceți diferența! Este o manipulare bazată pe viața voastră, pe moartea celor dragi nouă ... pentru un singur scop – campania electorală a celor <cu carte - fără carte publicată>.

Noi nu acceptăm să fim transformați de campania electorală a celor <cu carte - fără carte publicată> în criminali și în oameni cu coasa, doar pentru că așa cred ei, în nimicul lor din cap, că vor manipula oamenii și vor câștiga voturi!

Pe viața noastră, pe moartea noastră, pe demnitatea celor care salvează vieți”, scrie pe Facebook Alexandru Rogobete.

ADVERTISING

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății a transmis un mesaj de solidaritate cu medicii.

„Mi s-a spus acum câteva ore că <așa este politica>. Refuz ferm să cred asta! Așa este politica lor în care nu au construit un spital în ultimii 34 de ani! Cine ne face <criminali și oameni cu coasa>? Ăia care sunt experți la făcut <nimic> și care cu lipsă de demnitate și onoare se laudă cu <nimicul lor>.

Cine ne cere demisia? Aceleași nimicuri care au făcut nimic pentru sistemul de sănătate și care prin nimicul lor vor să conducă în continuare. Suntem normali la cap?”, adaugă Rogobete.

ADVERTISING

El face și un mic rezumat cu ceea ce s-a întâmplat în România în ultimii 2 ani - 12 miliarde de lei investite în spitale, cele trei Centre de Arși Grav se construiesc, cele trei spitale regionale se construiesc, 14 spitale sunt în construcție.

„Dar toate astea nu au niciun rost fără voi! Fără demnitatea voastră! Fără energia și puterea voastră! Fără voi ziua și noaptea în spitale! Fără voi nimic din toate astea nu contează!

Cu asumare și responsabilitate, mă înclin cu rușine, pentru că ei nu au, în fața voastră, în fața colegilor mei medici și vă asigur, că nu sunteți singuri”, încheie Rogobete.

Tot sistemul le ia apărarea medicilor:

Liderii PSD și PNL au avut, vineri, un schimb de mesaje publice pe tema crizei de la spitalul Pantelimon. Mai mulți liberali i-a cerut premierului Marcel Ciolacu să-l demită pe ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Însă Ciolacu nu-l demite pe Rafila: România așteaptă de la premier să nu ia decizii emoționale. Dacă apar probe noi, nu voi ezita sa cer demisii de sus până jos!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇