Rareş Bogdan: Poate ar trebui făcut un minister al ”Transporturilor Interne”, un minister al Transporturilor şi al Afacerilor Interne împreună, condus de Lucian Bode

Rareş Bogdan: Poate ar trebui făcut un minister al ”Transporturilor Interne”, un minister al Transporturilor şi al Afacerilor Interne împreună, condus de Lucian Bode

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat, sâmbătă, că poate ar trebui făcut un minister al Transporturilor Interne, ”adică un minister al Transporturilor şi al Afacerilor Interne împreună”, care să fie condus de către colegul său Lucian Bode, actualul ministru de Interne și fost deţinător al portofoliului Transporturilor.

”Nu pentru că cei de acum nu fac lucruri bune – Doamne fereşte! – ci pentru că Lucian a făcut lucruri grozave acolo şi , în acel an şi două luni de zile cât a condus ministerul , au rămas nişte proiecte grozave pe care se construieşte acum dezvoltarea României”, a explicat Rareş Bogdan, sâmbătă după amiază, la conferinţa de alegeri a PNL Sălaj, filială condusă chiar de Lucian Bode, ministrul de Interne.

ADVERTISING

În prezent, la șefia Ministerului Transporturilor se află Cătălin Drulă (USR-PLUS), iar în timpul formării guvernului Cîțu în presă s-a speculat că Rareș Bogdan ar fi putut primi funcția de ministru al Afacerilor Interne.

Rareș Bogdan l-a lăudat pe Lucian Bode, susținând că e ”genul de om care vorbeşte puţin şi face mult”.

Urmărește AICI declarațiile lui Rareș Bogdan, de la minutul 1.16.40.

La finalul reuniunii, Lucian Bode a fost reales în funcţia de preşedinte al filialei judeţene Sălaj a PNL. La eveniment au mai participat premierul Florin Cîţu, preşedintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele Raluca Turcan, alţi lideri ai PNL, preşedinţi ai unor filiale judeţene din ţară şi peste 300 de liberali din judeţ.

Actualul ministru de Interne a fost singurul candidat pentru funcţia pe care o ocupă din 2014.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ambele mandate deținute de Lucian Bode, atât cel de ministru al Transporturilor, cât și cel de ministru de Interne, au fost marcate mai mult de scandaluri decât de realizări memorabile.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇