Prezidențiabilul Ciucă s-a dus la piață. Rareș Bogdan i-a vânturat sub nas "pătrunjelul adevărat" (Video)

Prezidențiabilul Ciucă s-a dus la piață. Rareș Bogdan i-a vânturat sub nas "pătrunjelul adevărat" (Video)

Abia a anunţat PNL că are de gând să meargă pe mâna lui Nicolae Ciucă la prezidenţialele din 2024, că fostul premier şi general de armată a început să bată România la firul ierbii… sau al pătrunjelului.

Liderul PNL s-a dus vineri în cea mai modernă piață din Șimleu Silvaniei, de unde a făcut cumpărături banale de la producătorii locali.

Ciucă nu s-a dus singur la piaţa recent renovată.

Piaţa agroalimentară, un proiect de 8 milioane de euro, a fost inaugurată, în prezenţa preşedintelui Senatului, dar şi a vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Lucian Bode, a europarlamentarilor Daniel Buda şi Rareş Bogdan şi a autorităţilor locale şi judeţene.

ADVERTISING

În cadrul unui tur al pieţei, Nicolae Ciucă a cumpărat de la localnici ceapă de Pericei şi mere şi a făcut o adevărată baie de mulţime, discutând şi dând mâna cu numeroşi cetăţeni.

Ciucă a mai cumpărat fasole, iar Rareş Bogdan şi-a umplut sacoșa ecologică de hârtie cu morcovi, ceapă roșie şi pătrunjel, pe care a insistat apoi să i-l dea şefului de partid să-l miroasă.

„Domnu' preşedinte, ia uitaţi cum miroase, pătrunjel adevărat!”, i-a spus europarlamentarul lui Nicolae Ciucă şi i-a vârât legătura verde sub nas.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Toate au fost cumpărate de politicieni cu bani cash, după ce Guvernul tocmai a modificat... modificarea legii privind plăţile în numerar.

"Trebuie să creăm condiţii umane, civilizate, pentru că acei oameni pe care i-am văzut astăzi că vin aici, la tarabă, cu mâinile crăpate, să nu stea pe timpul iernii în frig, să-şi vândă produsele. Asta este ceea ce trebuie să facă fiecare dintre cei care şi-au asumat responsabilitatea să conducă. Atunci când conduci, trebuie să te gândeşti că îi reprezinţi pe acei oameni. Iar acei oameni au aşteptări şi, într-un mandat, trebuie să facem în aşa fel încât aşteptările lor să fie împlinite", a declarat Ciucă, citat de Agerpres.

ADVERTISING

Noua clădire a fost realizată pe amplasamentul principalei pieţe a oraşului, proiectul fiind demarat în 2020. Suprafaţa totală a amplasamentului este de 2.720 de metri pătraţi, din care suprafaţa de expunere produse este de circa 8.000 mp.

Ciucă și Rareș Bogdan, la cumpărături în piața din Șimleu Silvaniei

Ciucă și Rareș Bogdan, la cumpărături în piața din Șimleu Silvaniei

Publicată de Salajul Liber pe Joi, 9 noiembrie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇