Președintele Conferinței de Securitate de la München: Sunt multe provocări cu care ne confruntăm, iar România se află la mijloc (Video)

Președintele Conferinței de Securitate de la München: Sunt multe provocări cu care ne confruntăm, iar România se află la mijloc (Video)

Președintele Conferinței de Securitate de la München, Christoph Heusgen, a declarat că România este un partener de încredere atât al NATO, cât și al Conferinței, pe care o conduce.

Heusgen se află la București, unde are loc Reuniunea Liderilor de la München (Munich Leaders Meeting, MLM), in perioada 27-29 noiembrie 2022.

"Sunt multe provocări cu care ne confruntăm, iar România se află la mijloc", spune el.

Detalii in materialul video de mai jos:

Heusgen: "România este un partener de încredere"

Christoph Heusgen a declarat că România este un partener de încredere atât al NATO, cât și al Conferinței de Securitate de la München, pe care o conduce. Heusgen se află la București, unde are loc Reuniunea Liderilor de la München (Munich Leaders Meeting, MLM), in perioada 27-29 noiembrie 2022.

Publicată de DW Română pe Luni, 28 noiembrie 2022

Urmăreşte LIVE Reuniuni cruciale la București. Șeful NATO a ajuns în România escortat de avioane de luptă, Iohannis laudă rolul țării noastre (Foto & Video)

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇