Orban iese din izolare după ce şi al doilea test de Covid i-a ieşit negativ

Orban iese din izolare după ce şi al doilea test de Covid i-a ieşit negativ

Al doilea test pentru coronavirus al premierului Ludovic Orban este negativ, au transmis, joi, reprezentanţii Guvernului.

Așadar, prim-ministrul își reia, începând de azi, activitățile de la Palatul Victoria.

”Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut în această dimineață al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile după ce a intrat în contact cu un realizator TV diagnosticat pozitiv.

Rezultatul testului premierului este negativ. Ca atare, prim-ministrul va fi de astăzi prezent la Palatul Victoria pentru activitățile curente”, potrivit unei informări a Executivului.

ADVERTISING

Și primul test pentru SARS-CoV-2 a ieșit negativ, dar Orban a stat în izolare până astăzi.

Amintim că șeful Guvernului s-a autoizolat începând de luni, după ce a intrat în contact cu o persoană bolnavă de COVID-19.

Premierul Orban și-a anulat atunci toate activitățile pe care le avea programate și toate întâlnirile care presupuneau prezență fizică.

Orban a participat săptămâna trecută la o emisiune televizată, iar duminică seara o persoană prezentă în platou a fost diagnosticată cu SARS-CoV-2. La emisiune a participat și primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan.

ADVERTISING

Prin urmare, și Nicușor Dan s-a testat, iar rezultatul a fost negativ. Inițial, el a zis că nu se autoizolează, dar apoi s-a răzgândit.

Ulterior, mai mulți miniștri au spus că se vor testa pentru COVID-19.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇