Orban: Acolo unde oamenii noștri nu au fost vigilenți, au mai dispărut voturi de la Nicuşor Dan

Orban: Acolo unde oamenii noștri nu au fost vigilenți,   au mai dispărut voturi de la Nicuşor Dan

În contextul tensionat de la Sectorul 1, unde Clotilde Armand acuză grave tentative de fraudă, premierul Ludovic Orban susține, și el, că în unele secţii au dispărut voturi date lui Nicuşor Dan.

Situație incredibilă la Sectorul 1: Unii președinți de secții de votare refuză să predea dosarele, spunând că ”sunt obosiți”. Reprezentanți USR și jandarmi sunt la sediul BES1

"Acolo unde oamenii noştri nu au fost suficient de vigilenţi au mai dispărut voturi de la Nicuşor Dan", a spus Orban marți seară.

Cu frauda la lumină: Sacul cu voturi, un proces-verbal și Piedone la putere, după Colectiv

ADVERTISING

Premierul a detaliat că în sectoarele 1, 2 şi 5 există inadvertenţe.

El a dat exemplu faptul că în sectorul 5, 90 de voturi pentru PNL au fost numărate în procesul-verbal pentru Partida Romilor.

Ludovic Orban a vorbit și despre o eventuală înscriere a lui Nicușor Dan în PNL.

"Este o decizie pe care trebuie să o gândească Nicuşor Dan. Deocamdată nu discutăm acest subiect. Deocamdată Nicuşor Dan a fost ales cu sprijinul nostru şi cu sprijinul celor de la USR PLUS, dar mai ales prin votul bucureştenilor", a declarat Orban la B1 Tv.

În ceea ce priveşte numărul de primari, el a indicat că, potrivit rezultatelor parţiale, PSD are 1.430, PNL - 1.250 de primari, PMP - 50 de primari, USR PLUS - 45.

De asemenea, Orban a menţionat că PNL are 17 preşedinţii de consilii judeţene.

ADVERTISING

Citește și:

ADVERTISING



În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇