Ministerul Sănătății are un nou purtător de cuvânt. Cine este Bogdan Oprea, care l-a reprezentat și pe Traian Băsescu

Ministerul Sănătății are un nou purtător de cuvânt. Cine este Bogdan Oprea, care l-a reprezentat și pe Traian Băsescu

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, l-a numit, miercuri, în funcţia de consilier la cabinetul ministrului, cu atribuţii de purtător de cuvânt, pe Bogdan Oprea, specialist în comunicare și în administraţia publică şi cadru universitar cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu.

Bogdan Oprea are licenţă de paramedic şi însoţeşte, ca voluntar, ambulanţele care deservesc comunitatea în care trăieşte.

De la Cotroceni, paramedic pe ambulanțe SMURD, doctorand ”pe bune” și voluntar: ”Eu cred în puterea comunității” - Interviu

ADVERTISING

El a fost purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu.

”Ca specialist în comunicare, Bogdan Oprea are o experienţă de aproape 10 ani în administraţie publică, atât la nivelul Uniunii Europene (printre altele, consilier de rang înalt al UE pentru comunicare şi vizibilitate în cadrul Cancelariei de Stat a Guvernului Republicii Moldova), cât şi în România (printre altele, ca purtător de cuvânt al preşedintelui României şi şef al Departamentului de Comunicare Publică al Administraţiei Prezidenţiale şi purtător de cuvânt al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului)”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cine este Bogdan Oprea

Potrivit sursei citate, din 2007 este cadru universitar la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti, şi a susţinut unul dintre primele doctorate din ţară cu o temă care studiază amploarea fenomenului dezinformării, manipulării şi fake news-ului online.

Un plin de recunoștință mulțumesc tuturor celor care au făcut din ziua de ieri una pe care mi-o voi aminti cu mare drag...

Posted by Bogdan Oprea on Monday, January 25, 2021

A lansat şi primul curs din mediul universitar românesc care tratează combaterea fenomenului fake news. Mai predă, printre altele, discipline de presă scrisă şi tehnici de redactare.

ADVERTISING

Şi-a obţinut licenţa de paramedic SMURD în anul 2017 şi încadrează, ca voluntar, ambulanţele ce deservesc comunitatea în care trăieşte (Detaşamentul de Pompieri „Vitan”, Bucureşti). A participat şi participă, în mod curent, la mai multe proiecte de voluntariat în ţară şi la misiuni umanitare în străinătate.

Cum se numește când stai peste program mai bine de o oră într-o activitate de voluntariat? Vă spun eu, o zi cu toate...

Posted by Bogdan Oprea on Sunday, January 3, 2021

La începutul carierei, timp de mai bine de 12 ani, a lucrat în presa centrală, unde a ocupat diferite poziţii editoriale şi manageriale şi a lansat şi condus proiectele mai multor cotidiene de reţea şi reviste lunare.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇