Iohannis: Vaccinarea în masă reprezintă singura soluţie pentru a ne întoarce cât mai rapid la normalitate

Iohannis: Vaccinarea în masă reprezintă singura soluţie pentru a ne întoarce cât mai rapid la normalitate

Vaccinarea anti-COVID-19 în masă reprezintă singura soluţie pentru întoarcerea, cât mai rapid, la normalitate, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele Klaus Iohannis.

Vaccinarea în masă reprezintă singura soluţie pentru a ne întoarce cât mai rapid la normalitate şi a ne relua în siguranţă toate activităţile care ne-au lipsit enorm în ultimul an.

De succesul campaniei de vaccinare depind în egală măsură relansarea economică a economiei şi evitarea unor crize profunde, ale căror efecte pot lăsa urme adânci în societate, educaţie şi economie”, a spus şeful statului.

ADVERTISING

El a adăugat că este "esenţial" ca această campanie de vaccinare să reuşească, "astfel încât să obţinem imunizarea populaţiei la nivel naţional".

Cu toate acestea, președintele Iohannis a declarat că nu este de acord cu o eventuală condiționare a liberei circulații pe baza certificatului de vaccinare anti-COVID.

„Personal consider că e o discriminare. Trebuie să existe un certificat de vaccinare, dar pentru motive medicale. Să folosim aceste certificate ca să împărțim populația Europei în două nu mi se pare un lucru bun”, a spus președintele.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Primele declarații ale președintelui Iohannis pe 2021:

Posted by spotmedia.ro on Tuesday, January 12, 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇