Clotilde Armand, după ce Ciucu a acuzat-o că se ceartă cu toată lumea: Frustrat, neputincios, decăzut moral, în poziție de ghiocel

Clotilde Armand, după ce Ciucu a acuzat-o că se ceartă cu toată lumea: Frustrat, neputincios, decăzut moral, în poziție de ghiocel

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, i-a dedicat primarului Ciprian Ciucu (Sectorul 6) o lungă postare pe Facebook, după ce acesta a acuzat-o în cursul zilei de joi că are o atitudine extrem de conflictuală, iar Sectorul 1, unde este tot timpul scandal, este un caz pierdut.

Ciucu a criticat și intenția lui Armand de a acorda tuturor cetățenilor din Sectorul 1 câte un voucher de 1.000 de lei, spunând că nu există bază legală pentru o astfel de măsură.

ADVERTISING

În replică, Clotilde Armand i-a cerut lui Ciucu să își vadă de propria administrație și să nu își mai dea cu părarea despre primăria celorlalți, acuzându-l că stă în poziție de ghiocel și execută ordinele, este frustrat și neputincios și nu are niciun cuvânt de spus în fața fiului lui Burduja sau al fiului lui Dinu "Vamă" Gheorghe.

„Mai spune șeful PNL București că eu mă cert cu toată lumea și este o stare de conflict în Sectorul 1. Ai dreptate Ciprian. Mă cert cu toți cei care au tupeul să vină acum în fața oamenilor după ce au furat bani de la Primăria Sectorului 1. Iar în partidul tău sunt destui.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Este trist să te văd că ai ajuns să folosești exact argumentele șefilor tăi. Da, șefii PNL din vârful statului în fața cărora tu stai în poziție de ghiocel și execuți ordinele. Este foarte trist să văd decăderea ta morală și faptul că nu ești în stare să faci reforme administrative adevărate - le faci doar la televizor, acolo unde partidul tău aruncă cu mii de euro din bani publici ca să linșeze adversarii politici.

Tu faci doar alianțe cu cei pe care în trecut îi acuzai că sunt corupți. Este foarte trist să te văd atât de frustrat și neputincios în fața celor care conduc cu adevărat PNL București. Pentru că tu nu o faci. Să fim serioși.

ADVERTISING

Când trebuia să ne ajuți aici în Sectorul 1 și să-ți calmezi colegii pentru că nu votează bugetul și proiectele de investiții dacă nu sunt plătite toate facturile Romprest s-a văzut că nu ai nici un cuvânt de spus în fața fiului lui Burduja sau al fiului lui Dinu "Vamă" Gheorghe. Adică încurajai șantajul lor împotriva mea prin neimplicare.

Îmi pare rău că nu ratezi nicio ocazie să-l ataci public pe primarul general Nicușor Dan și pe mine cu toate că amândoi ne abținem cu greu să nu-ți răspundem la aceste atacuri puerile sau să-ți suportăm ifosele și sfătoșenia”.

În ce privește voucherele de 1.000 de lei, Armand a spus că acestea au bază legală și „Vom vedea curând dacă PNL o să voteze pentru ca banii de la Romprest să se întoarcă la cetățeni sau să meargă - din nou - la partidul lor pentru campanii electorale și alte linșaje”.

Postarea integrală a lui Clotilde Armand:

A ieșit public astăzi șeful PNL București să mă certe pentru că vreau să înapoiez banii economisiți de la firma de...

Publicată de Clotilde Armand pe Joi, 13 octombrie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇