Clotilde Armand a fost validată primar al Sectorului 1. Tribunalul Bucureşti a respins toate contestațiile

Clotilde Armand a fost validată primar al Sectorului 1. Tribunalul Bucureşti a respins toate contestațiile

Clotilde Armand a fost validată în funcţia de primar al Sectorului 1 întrucât Tribunalul Bucureşti a respins, marţi, pentru diferite motive, toate apelurile declarate în dosar.

Astfel, unele dintre apeluri au fost respinse ca lipsite de interes, în timp ce apelurile declarate de Daniel Tudorache şi Tudor Helmut Costea au fost respinse ca nefondate, potrivit News.ro. Decizia este definitivă.  

Clotilde Armand: Acum, fostul primar trebuie să ofere niște explicații procurorilor

Într-o postare pe Facebook, Clotilde Armand anunță că în sfârșit va putea ocupa funcția în care oamenii au ales-o și promite că atât Dan Tudorache, cât și angajați din primărie care au făcut ilegalități vor da socoteală în fața justiției.

ADVERTISING

După o lună de zile de la alegerile locale câștigate democratic de mine prin votul cetățenilor din Sectorul 1, Tribunalul București a respins astăzi toate cele 125 de contestații depuse de: fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora și de angajați ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv.

Acum, fostul primar trebuie să ofere niște explicații procurorilor pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani. Să fie foarte clar, fiecare funcționar și angajat al primăriei care a girat tunurile PSD în toți acești ani o să plătească în fața Justiției. Lucrurile nu vor rămâne așa.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Avem de reconstruit și de dezvoltat un sector. Fără hoție și fără birocrație. Stimați cetățeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primărița Dvs. Începem treaba!”, a scris pe Facebook Clotilde Armand.

Scandalul de la Sectorul 1

În urmă cu zece zile, Clotilde Armand a fost validată în funcţia de primar al Sectorului 1 de către Judecătoria Sectorului 1, iar decizia a fost atacată cu apel de mai multe persoane, printre care şi edilul în funcţie, Daniel Tudorache.   

ADVERTISING

Primăria Sectorului 1 a fost câştigată de Clotilde Armand cu 36.455 de voturi, în timp ce Daniel Tudorache a obținut 35.451 iar Ioana Constantin 6.928 de voturi. În procente Clotilde Armand are 40,95%, Daniel Tudorache are 39,82%, iar Ioana Constantin – 7,78%.  

PSD a obţinut 9 mandate în consiliul local Sector 1, USR-PLUS are tot 9 mandate, PNL are 6 mandate, iar PMP - 3.

Citește și articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇