Instanța a amânat decizia pe validarea mandatului de primar al lui Clotilde Armand. Cine sunt cei 120 care o contestă

Instanța a amânat decizia pe validarea mandatului de primar al lui Clotilde Armand. Cine sunt cei 120 care o contestă

Curtea de Apel București a respins luni, pe 26 octombrie, cele 52 de contestații depuse de PSD la validarea în funcția de primat general a lui Nicușor Dan.

În schimb, a amânat cu o zi pronunțarea asupra celor peste 120 de apeluri formulate la preluarea mandatului de edil al Sectorului 1 de către Clotilde Armand.

”Amână pronunțarea cu 24 de ore”, se arată în decizia luată de Curtea de Apel București cu privire la validarea lui Clotilde Armand în funcția de primar al Sectorului 1.

Cu începere de la orele 14:00, Curtea de Apel a analizat problema zecilor de apeluri formulate la validarea în funcția de primar al Sectorului 1 a lui Clotilde Armand.

Potrivit portatului instanțelor, este vorba despre peste 120 de contestări, înregistrate de:

  • primarul Daniel Tudorache, cu adresă de corespondență la cabinetul avocatului Gheorghe Piperea
  • Tudor Helmut Schiganel Costea. Acesta a candidat la Primăria Sectorului 1 sub sloganul ”N-am, dar vreau”. Anterior, și primarul Daniel Tudorache se plângea că Schiganel îi contestă candidatura
  • Valentin Dinu
  • peste 120 de persoane cu adresă de corespondență la avocatul Silviu Buculică. Acest avocat a lucrat și anterior cu Daniel Tudorache.

Puteți consulta lista contestatarilor pe pagina Curții de Apel București și în documentrul următor:

Lista numelor celor care contestă validarea mandatului primarului ale Clotilde Armand

Dacă primarul ales al Sectorului 1 mai are de așteptat, Nicușor Dan poate să își preia mandatul de primar general.

Acesta a fost primul care a anunțat, săptămâna trecută, că validarea mandatului său este contestată de 52 de social-democrați.

În cursul zilei de luni, 26 octombrie, Curtea de Apel a respins, însă, prin decizie definitivă, toate contestațiile formulate de PSD.

Citește și:

Clotilde Armand: Consiliul Local al Sectorului 1, executat silit pentru că Tudorache nu a mai plătit din aprilie facturile către Romprest

Clotilde Armand a fost, în sfârșit, validată ca primar al Sectorului 1

Clotilde Armand anunţă verificări la Primăria Sectorului 1, pentru a afla unde s-au dus toți banii


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!