Claudiu Năsui a câștigat definitiv procesul intentat de un deputat PSD, care îşi nega averea şi legăturile cu partidul

Claudiu Năsui a câștigat definitiv procesul intentat de un deputat PSD, care îşi nega averea şi legăturile cu partidul

Deputatul USR Claudiu Năsui anunță că a câștigat definitiv procesul pe care i l-a deschis fostul liberal trecut la PSD, Dan Cristian Popescu, pentru că a afirmat că „a strâns o avere fabuloasă de când lucrează în primărie” și că „are legături strânse cu PSD” pe vremea când era viceprimar PNL la Sectorul 2.

„Acum doi ani, domnul Dan Cristian Popescu m-a dat în judecată pentru a-i plăti daune de 200.000 de lei”, aminteşte pe Facebook Claudiu Năsui.

Fost ministru al Economiei a zis asta pe vremea când Popescu era viceprimar PNL. Acum, acelaşi Popescu este deputat PSD.

ADVERTISING

"Da, ați citit bine. Domnul Popescu, deputat PSD, pretinde că afirmația „a avea legături strânse cu PSD” îi lezează imaginea. L-a mai deranjat și faptul că am pus lumină pe averea fabuloasă strânsă cât timp a lucrat în primărie", adaugă Năsui.

„În perioada 2016 - 2020, în care a avut funcția de viceprimar al Sectorului 2 București, reclamantul a dobândit în plus 3 terenuri și 2 clădiri (dintre care una în Florida, SUA), obiecte de artă/cult și ceasuri în valoare de 15.000 euro și active financiare în cuantum de aproximativ 3.000.000 lei (aproximativ 620.000 euro).

ADVERTISING

Or, în raport de valoarea salariului minim pe economie (1.346 lei net) și a salariului mediu pe economie (3.372 lei net), este mai mult decât evident că afirmația pârâtului referitoare la faptul că reclamantul a strâns o avere fabuloasă de când lucrează la primărie este cât se poate de reală, susținerile în sens contrar ale acestuia din urmă fiind vădit neîntemeiate”, este ceea ce a concluzionat instanţa de judecată.

Năsui mai spune că deputatul Popescu a pierdut pe fond, a făcut apel, a pierdut și acolo, a făcut și recurs. L-a pierdut și pe acela.

ADVERTISING

"Până plătește cheltuielile de judecată, poate se convinge și el că a strâns o avere fabuloasă cât timp a lucrat în primărie și că are legături strânse cu PSD", conchide ironic Năsui.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇