Cîţu, după atacurile Ralucăi Turcan: Vom discuta în BPN. Dacă preferă prin presă, va trebui să luăm şi alte decizii

Cîţu, după atacurile Ralucăi Turcan: Vom discuta în BPN. Dacă preferă prin presă, va trebui să luăm şi alte decizii

Preşedintele PNL Florin Cîţu a anunţat, marţi, că situaţia Ralucăi Turcan, care l-a atacat dur, luni, printr-un mesaj intern, se va discuta în Biroul Politic Naţional.

El a precizat că preferă ca aceste probleme să fie discutate în interiorul partidului.

”Le-am spus tuturor colegilor care vor să discutăm despre o problemă să vină şi să discutăm în Partidul Naţional Liberal. Dacă era o problemă de guvernare, puteam să discutăm la Guvern, dacă preferă să discute prin presă, binenţeles că va trebui să luăm şi alte decizii în PNL”, a spus Cîţu.

ADVERTISING

Raluca Turcan a spus luni că Ministerul Muncii rămâne fără bani pentru plata pensiilor, alocațiilor și a facturilor de energie aferente lunii decembrie, dacă Ministerul Finanțelor nu aprobă suplimentarea bugetului său cu aproape 3 miliarde de lei.

Totodată, în cadrul consultărilor pentru un nou guvern, Raluca Turcan l-a acuzat pe Cîțu că spune minciuni şi i-a cerut demisia lui și întregii echipe de negociere. Într-un mesaj pe grupul intern al PNL, Turcan l-a acuzat pe Cîțu că a negociat în genunchi și că a jucat la poker banii de pensii.

ADVERTISING

Cîțu îi vrea înapoi pe liberalii care au demisionat

Despre cele 17 demisii ale parlamentarilor dezafiliaţi, din partid, Cîţu a spus că va discuta cu fiecare în parte şi va vedea dacă se pot găsi elemente pentru a-i aduce înapoi.

”Pe mine mă interesează să vină înapoi toţi acei membri ai PNL, sunt încă unii membri, oameni care nu atacă preşedintele partidului, care nu atacă preşedintele României şi PNL.

Sunt unii oameni care au plecat poate dintr-o afinitate sau prietenie mai veche faţă de vechiul lider, dar până la urmă există astăzi în România un singur partid de dreapta, un singur partid liberal, PNL. Şi toţi cei care vor să susţină principiile liberale îşi au locul doar în PNL”, a susţinut Cîţu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇