Ciprian Teleman anunţă ce au discutat miniştrii USR PLUS cu Iohannis, la Cotroceni

Ciprian Teleman anunţă ce au discutat miniştrii USR PLUS cu Iohannis, la Cotroceni

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Ciprian Teleman, a dezvăluit, joi seară, ce le-a spus preşedintele Klaus Iohannis miniştrilor USR PLUS la întâlnirea de la Palatul Cotroceni.

”Acum am plecat de la minister. Agenda zilei de astăzi a fost foarte încărcată şi plină de întâlniri.

După-amiază, alături de prim-ministrul Florin Cîţu şi vicepremierul Dan Barna, am participat însoţit de colegii mei, miniştri din USR PLUS, la o întâlnire cu preşedintele României, domnul Klaus Iohannis.

Am vorbit împreună despre priorităţile miniştrilor USR PLUS, iar preşedintele ne-a îndemnat să ne asumăm curajos reforme. Şi vom face acest lucru”, a scris pe Facebook ministrul Ciprian Teleman.   

ADVERTISING

Oficialul a adăugat că Guvernul se bucură de sprijinul preşedintelui Klaus Iohannis în acest sens.   

”Mai mult, nu doar că ne vom susţine unul pe celălalt pentru îndeplinirea obiectivelor pe care coaliţia de guvernare şi le-a propus, dar ne bucurăm şi de sprijinul preşedintelui Klaus Iohannis”.   

Pe de altă parte, ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis a cerut, la întâlnirea de joi, ca fiecare ministru să-i prezinte priorităţile şi ceea ce a găsit la minister.   

ADVERTISING

”Ne-a asigurat că ne va susţine în proiectele pe care le-am susţinut”, a declarat Năsui, adăugând că este important să existe această colaborare instituţională şi să avem coerenţă.   

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, joi, la Palatul Cotroceni, cu premierul Florin Cîţu, cu vicepremierul Dan Barna şi cu miniştrii USR –PLUS. 

Citeşte articolele momentului pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇