Ciolacu nu îl vrea consilier pe Mitică Dragomir. Firea: Dacă aș fi câștigat alegerile, nimeni nu ar mai fi spus nimic

Ciolacu nu îl vrea consilier pe Mitică Dragomir. Firea: Dacă aș fi câștigat alegerile, nimeni nu ar mai fi spus nimic

Gabriela Firea spune că, dacă ar fi câștigat alegerile, nimeni nu ar mai fi spus „absolut nimic”, ca reacție la faptul că Marcel Ciolacu a declarat că nu ar fi oportun ca Mitică Dragomir să fie validat consilier general din partea PSD.

„Eu sunt într-o situație neplăcută, ingrată, pentru că, odată ce am validat lista alături de colegii de la București, mă simt și eu parte a vinovăției. Chiar dacă nu am făcut eu toate propunerile pe lista de Consiliu General sau listele de consilii de sector, neștiind ce discuții vor apărea în spațiul public, ce reproșuri vor apărea, normal că încercăm să ne adaptăm noii situații create.

ADVERTISING

Dacă eu aș fi câștigat alegerile, nimeni nu ar mai fi spus absolut nimic. Dar, acum pentru că am pierdut alegerile, chiar dacă prin fraudă, este normal să apară și astfel de situații în care oameni de pe listă sunt rugați să se retragă”, spune Gabriela Firea.

Fostul preşedinte al LPF, Mitică Dragomir, a declarat pentru Monitorul Partidelor că nu renunţă la mandatul de consilier general PSD şi ameninţă cu instanţa de judecată: „Vor să lovească în Gabriela Firea”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că nu e oportun ca Mitică Dragomir să fie reprezentantul PSD în Consiliul General al Municipiului București și a cerut PSD Sector 3 să analizeze „de urgență” situația.

„Eu consider că e inoportun ca Mitică Dragomir să fie reprezentantul PSD în Consiliul General”, spunea Marcel Ciolacu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇