Firea își apară echipa pentru București, în frunte cu Petre Roman: Și dacă propuneam bebeluși, adversarii ar fi spus că nu vor să mănânce lapte de la sânul mamei

Firea își apară echipa pentru București, în frunte cu Petre Roman: Și dacă propuneam bebeluși, adversarii ar fi spus că nu vor să mănânce lapte de la sânul mamei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și-a prezentat, miercuri dimineața, echipa pentru București.

Ulterior, înainte de ședința CEx a PSD, Firea le-a luat apărarea candidaților pentru Consiliul General al Municipiului București (CGMB) și a făcut o analogie cel puțin ciudată. Ea a spus că dacă ar fi prezentat ”bebeluși” pe lista pentru CGMB, tot ar fi existat comentarii pe scena politică din țară.

Să le luăm pe rând.

Trei pentru București. Cine va învinge?

Miercuri dimineața, Gabriela Firea a făcut un nou live pe Facebook în care i-a prezentat și pe restul candidaților PSD la Consiliu.

Am lângă mine oameni tineri, dinamici, cu experiență în diverse domenii. Echipa de la Consiliul General este formată din oameni competenți care își doresc să muncească pentru bucureșteni și pentru orașul pe care îl numim acasă. Unii dintre ei au fost colegii mei, consilieri generali PSD și în actualul mandat, și împreună am făcut ca oamenii din Capitală să beneficieze și de fapte, nu doar de vorbe, așa cum s-a întâmplat ani de-a rândul aici.

Gabriela Firea, pe contul său de Facebook
ADVERTISING
https://www.facebook.com/gabifirea/videos/742489059918660/?__xts__[0]=68.ARAfV53QEWcCFQCBNtCTIKqgtUIdDqBMQxLnUXTc4D8OyEHwbbsOodDKPqNe9esfiDl7ZmjwkDpQDQFXbBHxT7BmN2rOENlh0HtslL1sP4BJJMmiwsXzmIMNUXDP-xBq4d0Q3QRT3xUzqp2PRzCYf6Nl2Pw4M0tBKqX7dweMpXyblUIfuhPQ_qgdtjfImNFtHSdXOgqcEh4S8XrN__sK2EioMy0u6m4KgBUvu3reXxsoSJ9IVFKlSVYKCOBc4-O_ZVJVMErhMMlWMSMZqOOXefnYFMXuTDIVNZQX2lBHHKGYUW--nVlyZg2CKALRXm2hC4yp8dbcZJz5eZLOf3Bjo6Oeb2mAtTg5-9Q&__tn__=-R

Firea își apară echipa

Anterior, Firea a depus, luni după-amiază, lista de candidaţi PSD pentru Consiliu, așa că deja se știa o parte dintre aceștia.

Pe listă se află fostul premier Petre Roman, actriţa Monica Davidescu, ”oamenii de sport şi fair-play” Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Ilieşiu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Firea a depus lista de candidaţi pentru Consiliul General: Pe ea se află, printre alții, Petre Roman, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir și Anghel Iordănescu

Anunțarea lui Petre Roman drept cap de listă la CGMB din partea PSD a stârnit diverse reacții în mediul politic din România.

Astfel că, miercuri la prânz, Gabriela Firea s-a văzut nevoită să le ia apărarea social-democraților.

La ora 12:00 a început ședința Comitetului Executiv Naţional al PSD. În ședință se discută, între altele, detalii legate de organizarea congresului extraordinar de sâmbătă şi alegerile locale din luna septembrie.

Firea și-a depus candidatura pentru un nou mandat. Zice că a facut-o cu gândul la bucureșteni, ca și prima dată

ADVERTISING

Le mulțumesc lui Paul Stănescu și președintelui Ciolacu pentru că susțin lista mea și nu dau crezare bârfelor și lucrurilor urâte exprimate pe rețelele de socializare despre un om cum e Petre Roman. Să-i reproșezi vârsta și să-i spui că nu mai poate lua decizii bune pentru bucureșteni din cauza vârstei... este foarte urât

Gabriela Firea, înainte de ședința CEx

Jurnaliștii i-au spus primarului general că Petre Roman este inculpat în Dosarul Mineriadei. Iată ce a replicat Gabriela Firea:

Nu vă supărați, este cumva condamnat? Este în pușcărie? Uitați-vă la listele celorlalte partide. Deocamdată, justiția își face datoria și este bine să se întâmple așa ceva, nu avem o decizie definitivă și irevocabilă.

Gabriela Firea

Înghesuială mare la Primarie

Firea: Nu îmi pătează nimeni imaginea

Apoi, edilul a spus că ei nu îi pătează nimeni imaginea, ”pentru că românii mă știu așa cum sunt. Nu am făcut nimic ilegal sau imoral”.

În fine, Gabriela Firea a mai precizat că putea să propună și o listă cu bebeluși pentru Consiliul General, pentru că tot ar fi fost contestată.

În final, dacă eu aș fi propus și bebeluși de la Maternitatea Giulești pe lista de Consiliu General, cu siguranță adversarii mei ar fi spus că plâng prea tare noaptea, că nu vor să mănânce lapte de la sânul mamei și trebuie să li se dea cu biberonul, că nu țin bine suzeta, că pampersul este prea ud...

Gabriela Firea

Vezi și Petre Roman vrea aer curat în București și recunoaște că nu s-a făcut nimic pentru asta, dar ”Gabriela Firea a avut o voinţă politică net marcată, superioară şi evident pozitivă”


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇