Ciolacu îndeamnă populația la revoltă, după anunțul că Florin Cîțu e propus prim-ministru

Ciolacu îndeamnă populația la revoltă, după anunțul că Florin Cîțu e propus prim-ministru

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, miercuri seară, după ce liberalii au anunţat că-l vor propune pe Florin Cîţu pentru funcţia de premier că PNL nu a înţeles nimic din votul românilor.

”Să îl propui premier pe Cîţu – groparul economiei româneşti este o mare mare bătaie de joc”, susţine Ciolacu.

Liderul PSD afirmă că social-democraţii nu vor vota această propunere şi crede că ”este momentul ca românii să se revolte” pentru că li se confiscă votul.

”Peneliştii n-au înţeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîţu – groparul economiei româneşti este o mare mare bătaie de joc!!! Aceşti inconştienţi sunt interesaţi doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD - doctorul Alexandru Rafila.

ADVERTISING

Tot ce vor este să mai fure în continuare şi să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro  pentru buzunarele clientelei politice”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta consideră că ”românii i-au sancţionat prin vot, pe toţi, nu doar pe Orban”. 

”Nu mai au nicio legitimitate! PSD nu poate vota niciodată o asemenea ruşine de propunere! Iar dacă USR şi UDMR o vor face atunci vor fi părtaşi la această catastrofă naţională! Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confişte votul”, a mai scris Ciolacu. 

ADVERTISING

Liderul PNL Ludovic Orban a anunţat oficial miercuri seară, că Florin Cîţu este propunerea PNL pentru postul de premier.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇