Viața ca o telenovelă a soției lui El Chapo: S-a măritat la 18 ani, cu traficantul cu 30 de ani mai în vârstă

Viața ca o telenovelă a soției lui El Chapo: S-a măritat la 18 ani, cu traficantul cu 30 de ani mai în vârstă

Viața Emmei Coronel Aispuro, soţia narcotraficantului mexican Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán, arestată luni pentru trafic de droguri, arată ca o adevarată telenovelă.

Coronel, în vârstă de 31 de ani, s-a căsătorit cu El Chapo în 2007 și a luat parte la tot jocul de-a șoarecele și pisica dintre soțul său și agenții mexicani și americani care îl urmăreau, scrie Reuters.

I-a atras atenția lui Guzman, care este mai mare cu 30 de ani decât ea, pe când era o adolescentă și era supranumită regină a frumuseții.

ADVERTISING

S-au căsătorit după ce ea a împlinit 18 ani, iar apoi Coronel a născut două fiice gemene.

Faima lui Coronel a crescut în timpul procesului din 2019 al lui Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán de la New York, unde a devenit o senzație pentru presă cu ținutele sale impresionante, dar și pentru loialitatea pe care i-a arătat-o ​​soțului ei.

Încercând să își crească notorietatea în afara Mexicului, Coronel a lansat un brand de îmbrăcăminte în Statele Unite în 2019 și chiar a apărut într-un reality show din SUA despre familiile mafiote.

ADVERTISING

„Mă consider o femeie normală. Este trist că lumea ne judecă fără să ne cunoască”, a spus Coronel, în emisiunea Cartel Crew de la VH1.

În interviurile pe care le-a acordat presei, ea a subliniat loialitatea sa pentru ‘El Chapo’ și faptul că se concentrează pe educația fiicelor sale.

Emma Coronel a crescut în munții Durango, din Mexic. Tatăl ei a fost închis pentru trafic de droguri în 2017.

I-a fost alături lui‘El Chapo’ în timp ce poliția mexicană și agenții americani l-au urmărit.

La procesul lui Guzman, fosta sa mână dreaptă, Damaso Lopez Nuñez, a mărturisit cum Coronel, împreună cu fiii lui Guzman din căsniciile anterioare, au ajutat la orchestrarea evadării din închisoare din 2015.

ADVERTISING

Guzman a fost capturat din nou în 2016 și extrădat în Statele Unite în 2017.

În timpul procesului, de fiecare dată când intra în sală, El Chapo o căuta cu privirea pe Coronel și îi făcea un semn. Nu puteau vorbi între ei, dar privirile lor au atras atenția presei.

„A fost ca o poveste de dragoste în deplină tăcere, deoarece nu li s-a permis să vorbească nimic”, a declarat jurnalistul Miguel Angel Vega, care a luat parte la proces.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇