Taylor Swift anunță că o sprijină pe Kamala Harris. De ce a ales să posteze o fotografie în care ține în brațe o pisică (Foto)

Taylor Swift anunță că o sprijină pe Kamala Harris. De ce a ales să posteze o fotografie în care ține în brațe o pisică (Foto)

Cea mai populară artistă a momentului pe plan global, Taylor Swift, şi-a anunţat susţinerea pentru Kamala Harris în alegerile prezidenţiale din SUA.

Anunţul artistei a venit la doar câteva minute după încheierea dezbaterii dintre actualul vicepreşedinte democrat şi fostul preşedinte Donald Trump, oponentul ei republican în cursa pentru Casa Albă.

„Îmi voi exprima votul pentru Kamala Harris şi Tim Walz în alegerile prezidenţiale din 2024”, a declarat Taylor Swift, într-o postare pe Instagram.

„Votez pentru Kamala Harris, pentru că ea luptă pentru drepturile şi cauzele care cred că au nevoie de un luptător care să le susţină. Cred că este un lider ferm şi talentat şi cred că putem realiza mult mai multe în această ţară, dacă suntem conduşi de calm şi nu de haos. Am fost atât de încurajată şi impresionată de alegerea partenerului ei de cursă Tim Walz, care a apărat drepturile LGBTQ+, FIV şi dreptul unei femei de a dispune de propriul corp timp de decenii” - a scris Taylor Swift.

ADVERTISING

„M-am documentat şi mi-am făcut alegerea. Şi voi trebuie să faceţi propriile căutări, iar alegerea vă aparţine”, a adăugat artista câştigătoare a nenumărate premii Grammy.

„Ca mulţi dintre voi, am urmărit dezbaterea din seara aceasta”, mai spune Taylor Swift în postare.

„Dacă nu aţi făcut-o deja, acum este un moment excelent pentru a vă documenta cu privire la problemele în discuţie şi la poziţiile pe care aceşti candidaţi le adoptă cu privire la subiectele care vă interesează cel mai mult.

ADVERTISING

În calitate de alegător, am grijă să urmăresc şi să citesc tot ce pot despre politicile şi planurile propuse pentru această ţară”, explică cea mai de succes cântăreaţă a momentului.

Sprijinul ei pentru Kamala Harris era de aşteptat, întrucât şi la alegerile trecute i-a sprijinit pe democraţi. Totuşi, ea ezitase să se exprime public în privinţa opţiunii ei pentru 2024, ceea ce a fost speculat de Donald Trump.

Swift aminteşte, de altfel, de un fake care a fost pus în circulaţie pe reţelele sociale de fostul preşedinte.

ADVERTISING

„Recent, am fost informată că pe site-ul său a fost postat un AI în care "eu" susţin în mod fals candidatura lui Donald Trump la preşedinţie. Acest lucru mi-a trezit temerile legate de AI şi de pericolele răspândirii de informaţii false. Am ajuns la concluzia că trebuie să fiu foarte transparentă cu privire la planurile mele reale pentru aceste alegeri în calitate de alegător. Cel mai simplu mod de a combate dezinformarea este cu adevărul”, punctează Taylor Swift.

Ea îşi însoţeşte postarea de o fotografie în care ţine o pisică în braţe. Ea şi-a semnat postarea „Doamna cu pisică fără copii”, într-o aluzie evidentă la afirmaţiile făcute cândva de JD Vance, coechipierul lui Donald Trump la adresa femeilor fără copii.

Taylor-Swift

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇