Trump a coborât și mai jos nivelul cu o postare obscenă despre Kamala Harris

Trump a coborât și mai jos nivelul cu o postare obscenă despre Kamala Harris

Donald Trump a repostat pe reţeaua sa socială o remarcă obscenă a unui utilizator despre Kamala Harris, cea mai recentă dintr-o serie de atacuri josnice ale republicanilor împotriva rivalei democrate pentru Casa Albă.

Comentariul a fost făcut de un alt utilizator al reţelei Truth Social, care a scris, sub o fotografie cu Kamala Harris şi Hillary Clinton: „Ciudat cum sexul oral a avut un impact diferit asupra carierei ambelor…”

Observaţia pare să fie o referire la fostul primar din San Francisco, Willie Brown, care a fost pentru scurt timp iubitul lui Harris, în urmă cu peste două decenii. O linie de atac frecventă împotriva lui Harris este că Brown i-a alimentat ascensiunea politică.

ADVERTISING

În ceea ce o priveşte pe Clinton, referirea este la soţul ei, fostul preşedinte al SUA Bill Clinton, care a avut o aventură cu Monica Lewinsky, stagiară la Casa Albă, în anii 1990.

Această nouă mişcare a lui Trump vine pe fondul unui torent de atacuri rasiste şi sexiste din partea sa şi a aliaţilor săi împotriva Kamalei Harris, prima femeie şi prima persoană de culoare şi cu origini din Asia de Sud care a ocupat funcţia de vicepreşedinte al SUA.

De când l-a înlocuit pe preşedintele Joe Biden în cursa pentru Casa Albă, Harris a crescut în sondaje.

ADVERTISING

Trump a numit-o pe Harris „nebună”, „smintită” şi „proastă ca o piatră” şi a sugerat în mod fals că ea şi-a minimalizat anterior descendenţa de culoare. Unii dintre donatorii şi consilierii lui Trump doresc ca acesta să se focuseze pe critici aduse politicilor rivalei sale, iar membrii coaliţiei „Americanii de culoare pentru Trump” au avertizat că denigrarea lui Harris i-ar putea dăuna în atragerea alegătorilor de culoare.

ADVERTISING

Trump şi-a apărat în mod repetat utilizarea atacurilor la persoană.

Anul trecut, Trump a fost găsit responsabil de abuz sexual asupra scriitoarei E. Jean Carroll., dar el a negat acuzaţiile.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇